ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΒΑΣΙΛ ΛΕΦΣΚΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Σπουδές Φυσικοθεραπείας στη Βουλγαρία, στη Σόφια, με τους καλύτερους. Σπουδές Γυμναστικής ακαδημίας στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για σπουδές στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.gr. Ρωτήστε τους, εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

Στην Eθνική Aκαδημία αθλητισμού της Σόφιας λειτουργεί πρόγραμμα σπουδών Φυσικοθεραπείας στη Βουλγαρία αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ). Οι απόφοιτοι τις φυσικοθεραπείας μπορούν να ασκήσουν νόμιμα το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή, χωρίς περιορισμό μέσα στήν Ευρωπαική Ενωση. Το τμήμα Φυσικοθεραπείας, τουρισμού και αθλητισμού animation είναι μέλος του ευρωπαικού δικτύου Φυσικοθεραπείας συμμετέχοντας ως εταίρος στα προγράμματα ΤΕΜPUS, SOCRATES και ERASMUS.

Σπουδές Φυσικοθεραπείας στη Βουλγαρία: 4 χρόνια πρόγραμμα σπουδών στη φυσικοθεραπεία, σύνολο 240 μονάδες, ECTS.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Παρέχουν το αναγκαίο υπόβαθρο να κατανοήσουμε την ανθρώπινη συπεριφορά στην υγεία και την ασθένεια.

1. Σπουδές Ψυχολογίας καί Ιατρικής ψυχολογίας στη Βουλγαρία.

2. Σπουδές Μεθοδολογίας Αθλητισμού.

3. Σπουδές Αθλητισμού γα άτομα με ειδικές ανάγκες στη Βουλγαρία.

4. Σπουδές Θεωρίας και μεθοδολογίας του αθλητισμού στη Βουλγαρία.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Παρέχουν το αναγκαίο υπόβαθρο για την κατανόηση της ανθρώπινης δομής και λειτουργίας του σώματος. Παρέχετε στο φοιτητή η δυνατότητα για εποπτευόμενη κλινική πρακτική με πάνω απο 1500 ώρες πρακτικής στη Φυσικοθεραπεία. Στα τμήματα παθολογίας και κλινικής παθολογίας τα μαθήματα διδάσκονται απο καθηγητές του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

1. Ανατομία και κινησιολογία.

2. Βιοχημεία.

3. Φυσιολογία.

4. Sport medicine.

5. Υγιεινή.

ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

1. Κοινωνική Ιατρική, διοίκηση υπηρεσιών, Ιατρική και ηθική, υγεία και νομοθεσία.

2. Λατινική γλώσσα και Ιατρική ορολογία.

3. Διάγνωση του κινητικού συστήματος του ανθρώπου.

4. Σπουδές Γενικής παθολογίας και Παθοφυσιολογίας στη βουλγαρία.

5. Ορθοπεδική και Τραυματιολογία με ορθωτική και προσθετική.

6. Φυσιοθεραπεία στην ορθοπεδική και τραυματιολογία.

7. Σπουδές Φυσιοθεραπείας και Παιδιατρικής στη βουλγαρία.

8. Σπουδές Φυσιοθεραπείας στη Γηριατρική στη βουλγαρία.

9. Φυσιοθεραπεία σε χειρουργική επέμβαση.

10. Φυσιοθεραπεία και Αποκατάσταση, Μασάζ.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

1. Ηλεκτρομυογράφημα.

2. Ηλεκτροκαρδιογράφημα.

3. X-RAY- Diagnosics.

Θέματα διδακτορικού, PH.D σπουδών Φυσικοθεραπείας στη βουλγαρία.

Φυσιοθεραπεία, Ορθοπεδική και Τραυματιολογία στη Βουλγαρία.

Φυσιοθεραπεία στο τομέα της Νευρολογίας και Ψυχολογίας στη Βουλγαρία.

Φυσιοθεραπεία σε εσωτερικές ασθένειες.

“Δώσε πνοή στο όνειρό σου και σπούδασε αυτό που αγαπάς” Εμείς θα είμαστε δίπλα σου. spoudesstivoulgaria.com

Σπουδες στη Βουλγαρια ακαδημια αθλητισμου 2 Σπουδές Γυμναστικής Ακαδημίας στη Βουλγαρία, στη Σόφια. ΤΕΦAΑ

Η Σχολή έχει πληθώρα εξειδικευμένων αθλητικών προγραμμάτων που περιλαμβάνουν Ολα τα αθλήματα Στίβου, καθώς και πληθώρα αθλημάτων όπως: ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλευ, χάντμπολ, χόκευ, ράγκμπυ, Μπάντμιντον, τέννις, μπέιζμπολ, τάεκβοντό, καράτε, ρέστλιγκ, τζούντο, μποξ, άρση βαρών, μπόντι μπίλντινγκ, σκι, και πολλά άλλα.

Σπουδες στη Βουλγαρια ακαδημια αθλητισμου 3ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Βουλγαρική (υποχρεωτική εννιάμηνη (9 μήνες) παρακολούθηση μαθημάτων Βουλγαρικής γλώσσας στο Πανεπιστήμιο)

  • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: 4 έτη σύν 1 χρόνο προπαρασκευαστικό έτος βουλγαρικής γλώσσας.
  • ΔΙΔΑΚΤΡA : 3200 Ευρώ / έτος.
  • Δίδακτρα Μεταπτυχιακών Γυμναστικής ακαδημίας στη Βουλγαρία :4000 ευρώ/ έτος

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 600 – 750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου.

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ 6971979729 00359899097057.

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
  2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς την Γυμναστική Ακαδημία της Σόφιας
  3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
  5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
  6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
  7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Γυμναστικής Ακαδημίας και στο τμήμα Φυσικοθεραπείας.
  8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
  9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού εάν επιθυμεί ο υποψήφιος.
  10. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στη Γυμναστική Ακαδημία της Σόφιας.
  11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
  12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.

Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών στη Γυμναστική Ακαδημία της Σόφιας, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.
Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΟΦΙΑΣ – LEADERS

Η LEADERS EDUCATION ήταν παρόν στην ορκωμοσία της καλύτερης Ελληνίδας φοιτήτριας της Γυμναστικής ακαδημίας της Σόφιας για το έτος 2016.

Η καλύτερη Ελληνίδα φοιτήτρια της Γυμναστικής ακαδημίας της Σόφιας η Νικ. Χριστίνα ήταν φοιτήτρια των LEADERS EDUCATION.

Σημαντική μαρτυρία διαβάστε την.!Όπως έλεγαν οι αρχαίοι ¨Τα καλά κώποις κτώνται¨. Έτσι έφτασε η στιγμή της ανταμοιβής των κόπων μου. Με συναισθήματα συγκίνησης έφτασε και η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου να παραλαμβάνω το πτυχίο μου, από τον Πρύτανη της Γυμναστικής ακαδημίας της Σόφιας, Profesor.Pencho Genhev, PHD.Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου. Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους LEADERS EDUCATION για τη βοήθεια και την καθοδήγηση που μου πρόσφεραν όλα τα χρόνια των σπουδών μου από την αρχή μέχρι και την ορκωμοσία μου. Σας ευχαριστώ δημόσια.

 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών Γυμναστικής ακαδημίας που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα και βουλγαρόφωνα προγράμματα Γυμναστικής Ακαδημίας και Φυσικοθεραπείας στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στίς κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

 

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

 

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.

 

Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001 η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.

Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. Το 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων, 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.

Αξιοθέατα

  • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
  • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
  • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
  • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
  • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
  • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
  • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β’, απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.

σπουδές στη βουλγαρία στη γυμναστική ακαδημία, γυμναστική ακαδημία στη βουλγαρία, σπουδές γυμναστικήσ ακαδημίασ στη βουλγαρία.