ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

Σπουδές Kτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα. Αγγλόφωνη Κτηνιατρική στη Στάρα Ζαγόρα με τους LEADERS. Αγγλόφωνες σπουδές Κτηνιατρικής στη Βουλγαρία. Οι περισσότεροι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές Κτηνιατρικής εμπιστεύτηκαν σε εμάς τους LEADERS την εγγραφή τους στα Πανεπιστήμιο κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.com Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. 365 μέρες κοντά στον Έλληνα και τον Κύπριο φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Degree: Veterinary Medicine (MSc) Βαθμός: Κτηνιατρικής (MSc).
Recognition status : EAEVE,RCVS Αναγνώριση ΔΟΑΤΑΠ.

Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα. Το Πανεπιστήμιο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα κατέχει υψηλή θέση στην κατάταξη των Πανεπιστημίων στη Βουλγαρία και φροντίζει ιδιαίτερα για την εκπαίδευση, τον τρόπο ζωής και την ανάπτυξη των Ελλήνων και ξένων φοιτητών του.Το Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα ειναι διαπιστευμένο με πολύ υψηλό βαθμό 9,20 (με μέγιστο 10) από την Εθνική Υπηρεσία Αξιολόγησης και Διαπίστευσης στη Βουλγαρία.Το Πανεπιστήμιο της Στάρα Ζαγόρα παρέχει στους νέους μελλοντικά και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη χώρα και τον κόσμο.

Oι απόφοιτοι Έλληνες και ξένοι σπουδαστές των Πανεπιστημίων κτηνιατρικής στη Βουλγαρία, μπορούν να απασχοληθούν σε: Ερευνητικά και διαγνωστικά εργαστήρια, σε Κτηνιατρικά εργαστήρια και ινστιτούτα, στην Εθνική κτηνιατρική υπηρεσία, στο Εθνικό κέντρο γεωπονικών επιστημών για την δημόσια κτηνιατρική και τον έλεγχο των συνόρων, την τριτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση, στην Κτηνιατρική υπηρεσία, στο υπουργείο μεταφορών ως σύμβουλοι για την καταπολέμηση των εντόμων.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ: 5,5 ΧΡΟΝΙΑ

 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 5100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 4000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ)

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 2550 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 2550 Ευρώ.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ

 1. Σπουδές Κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα με τμήματα Ανατομίας, ιστιολογίας, με τμήματα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής με μαθήματα κλινικής Παθολογίας και Φαρμακολογίας.

Αγγλοφωνες σπουδές κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα. Η Κτηνιατρική Σχολή της Στάρα Ζαγόρα διαθέτει: κλινικά εργαστήρια με σύγχρονο εξοπλισμό τα οποία διενεργούν αιματολογικές αναλύσεις ( αιμοσφαιρίνη, μέτρηση ερυθροκυτάρρων, λευκοκυτάρρων, αιμοπεταλίων, αιματοκρίτη, κρεατινίνη, ουρικό οξύ, ασβέστιο, φώσφορο, μαγνήσιο, λιπάση). Το τμήμα διεξάγει έρευνα για την διάγνωση παθήσεων του γαστρεντερικού σωλήνα των ζώων στον οισοφάγο, βιοψία στομάχου, υπέρηχοι εντόσθιων μερών, ηλεκτροκαρδιογραφικές εξετάσεις.

4. Σπουδές Μαιευτικής, Αναπαραγωγικής Βιοτεχνολογίας, Παθολογίας και Βιοχημείας.

Κτηνιατρική στη Στάρα Ζαγόρα. Κτηνιατρική στη Βουλγαρία. Διδάσκονται μαθήματα γενικής χειρουργικής, Ακτινολογία, σπουδές αναισθησιολογίας και επείγουσας ιατρικής , Χειρουργικές παθήσεις ζώων για την παραγωγή τροφίμων, Χειρουργικές παθήσεις των ιπποειδών, Φυσιοθεραπεία και Οδοντιατρική κτηνιατρική κλινική, σπουδές , Ιατροδικαστικής , επαγγελματικής δεοντολογίας.

5. Σπουδές Χειρουργικής, Αναισθησιολογίας, Ακτινολογίας, μέρος Κτηνιατρικής και Δημόσιας Υγείας στη Στάρα Ζαγόρα.

6. Λοιμώδης παθολογία, την υγιεινή, την τεχνολογία και τον έλεγχο των τροφίμων ζωικής προέλευσης.

Αγγλοφωνες Σπουδές Κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα με τους LEADERS EDUCATION.

365 Μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ  ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ

 

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 1 Έτους.

Cytology, Medical Botany, Zoology, Phisiology, Biochemistry, Animal Husbandry.

Κτηνιατρική στη Στάρα Ζαγόρα, Μαθήματα 2 Έτους.

Phisiology, Biochemistry, Animal Husbandry, Economics of Livestock Farming, Laboratory animals practice, Molecular Biology.

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Mαθήματα 3 Έτους.

Pharmacology and Pharmacy, Propaedeutics with clinical laboratory, Zoo – Hygiene, Ethology and Animal Protection, Propaedeutics of surgery Diseases, Fish Biology, Technology and Diseases, Quality and safety of animal forages and feeds.

Κτηνιατρική στη Στάρα Ζαγόρα, Μαθήματα 4 Έτους.

Parasitology, Preventive Medicine, Toxicology, Pharmacotherapy, Andrology and Artificial insemination, Fish Biology, Tecnology and Diseases, Game Breeding, Games Diseases, Apiculture and Bee and Silkworm Diseases

Κτηνιατρική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 5 Έτους.

Infectius Diseases. Surgery, Hygiene, Technology and Control of the Animal Origin food,State Veterinary Medicine and Public Healthcare,Veterinary Medicine,Legislation and Forencic Veterinary Medicine

365 Μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ οι δικοί μας Έλληνες και Ξένοι φοιτητές με τα τηλέφωνα και τα ονόματά τους και στην Ελλάδα και στη Βουλγαρία.Ολοι οι δικοί μας Ελληνες φοιτητές, που σπουδάζουν ήδη κτηνιατρική στη Βουλγαρία, αριστεύουν με τις καλύτερες βαθμολογίες.

Σπουδές Κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα με τους LEADERS.

365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή,στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ-ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ.

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 600- 700 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ 2021 ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δεν εισάγονται όλοι στο Αγγλόφωνο τμήμα.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ – ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου και εξετάσεις πολλαπλών επιλογών στη Βιολογία και στη Χημεία.

Εφιστάται καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας και γνώσεις Βιολογίας και Χημείας για τη επιτυχία του φοιτητή.

 

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Bουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Αγγλοφωνο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα.
 • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 • Εγγραφή και εισαγωγή στο Αγγλοφωνο Πανεπιστήμιο της Κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα.
 • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής Σχολής της Στάρα Ζαγόρα, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού στην Κτηνιατρική.
 • Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στην Κτηνιατρική σχολή Σόφιας ή της Στάρα Ζαγόρα
 • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Σόφιας.
 • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.

Είμαστε η Μόνοι που Έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στη Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επισης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε να Συμπαρασταθούμε Άμεσα στον Έλληνα, και τον Κύπριο σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.

Αγαπητοί Ελληνες γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.
Δυσκολίες μαθημάτων κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των σπουδών κτηνιατρικής, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :Oι Έλληνες σπουδαστές κτηνιατρικής που έχουν συνεργαστεί μαζί μας, δεν χρωστάνε κανένα μάθημα, σε κανένα έτος σπουδών.Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών Κτηνιατρικής που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες, και στους κατά τόπους Κτηνιατρικούς συλλόγους, σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ- ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ – LEADERS

Η καλύτερη Ελληνίδα φοιτήτρια της Κτηνιατρικής της Στάρα Ζαγόρα , η Δ. Χαρά ήταν φοιτήτρια των LEADERS EDUCATION.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ!! Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου, η επίτευξη του στόχου μου να ορκιστώ κτηνίατρος. Συναισθήματα χαράς, συγκίνησης και ευτυχίας.Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη βοήθειά τους και τους καθηγητές μου.Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους LEADERS EDUCATION και να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου,για την υποστήριξή που είχα όλα τα 5,5 χρόνια των σπουδών μου στην Κτηνιατρική σχολή της Στάρα Ζαγόρα. Η βοήθειά τους ήταν καθοριστική, στο να πάρω το πτυχίο μου, με ΑΡΙΣΤΑ 6 και το σημαντικότερο, να αποφοιτήσω χωρίς καμία καθυστέρηση.Επόμενος στόχος μου είναι η απόκτηση Διδακτορικού στην Κτηνιατρική σχολή Στάρα Ζαγόρα. Βεβαίως θα απευθυνθώ πάλι στους LEADERS EDUCATION.Μου έχουν αποδείξει στη πράξη και όχι μόνο στα λόγια, ότι γνωρίζουν όλο το ακαδημαικό προσωπικό σε όλες τις βαθμίδες του.Σας ευχαριστώ δημόσια, εγώ και οι γονείς μου,γιατί σταθήκατε δίπλα μου από την αρχή μέχρι την ορκωμοσία μου.

LEADERS ΕDUCATION: “Δημιουργούμε φοιτητές που ξεχωρίζουν”

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΑΡΑ ΖΑΓΟΡΑ

Η Στάρα Ζαγόρα,είναι πόλη της Νότιας Βουλγαρίας και εθνικής σημασίας οικονομικό κέντρο.Είναι χτισμένη σε υψόμετρο 196 μ. και απέχει από τη Σόφια 231 χλμ.Είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας.Είναι γνωστή ως η πόλη των ευθέων δρόμων και η πόλη των ποιητών.Το Δεκέμβριο του 2014 η πόλη είχε πληθυσμό 162.76 κατοίκους, ενώ το πολεοδομικό της συγκρότημα 280.000 κατοίκους.Η Στάρα Ζαγόρα είναι μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Βουλγαρίας με πολύ καλύτερη οικονομική κατάσταση από το μέσο όρο των Βουλγαρικών επαρχιών.

Ιστορία

Η Στάρα Ζαγόρα ήταν τμήμα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.Ήταν θρησκευτικό κέντρο των πρώτων Χριστιανών στις περιοχές αυτές.Για μια σύντομη περίοδο ονομάστηκε Ειρηνόπολις, από την Βυζαντινή Αυτοκράτειρα Ειρήνη, που επισκέφθηκε την πόλη το 784. 

Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2014 η περιφέρεια της Στάρα Ζαγόρας έχει πληθυσμό 280.000 κατοίκους.

Αξιοθέατα

 • Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο.
 • Αρχαία Αγορά
 • Ρωμαικά Λουτρά
 • Μνειμείο Σημαίας της Σαμάρα.
 • Πάρκο Αγιάζμοτο.
σπουδές κτηνιατρικής στη Στάρα Ζαγόρα, σπουδέσ στη βουλγαρία, veterinary in Stara zagora, ktiniatriki sti bulgaria.


Similar Posts