ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

Οδοντιατρική στη Βουλγαρία, οδοντιατρική στη Βάρνα.Σπουδές Οδοντιατρικής στη Βάρνα. Η Ιατρική σχολή της Βάρνας αποτελείτε από το τμήμα Ιατρικής, φαρμακευτικής και οδοντιατρικής. Οι δυο πανεπιστημιακές κλινικές, Αγία Μαρίνα, και Αγία Άννα είναι σε μικρή απόσταση από το πανεπιστήμιο και παρέχουν υψηλού επίπεδου πρακτικής εξάσκησης στου υποψηφίου.

LEADERS. Σπούδασε οδοντιατρική στη Bουλγαρία.Κράτησε θέση στο αγγλόφωνο τώρα το 2018. Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και μην περιμένεις το Σεπτέμβριο.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ( ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ )

ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ( ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ).

Πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.

Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2ο εξάμηνο 4000 Ευρώ.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ – ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ -ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής Θα χρειαστεί 700- 750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνεται με το Απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα τμήματα γίνεται ένα τέστ γλωσσομάθειας, καθώς επίσης εξετάσεις πολλαπλών επιλογών σε Χημεία και στη Βιολογία.

.

Εμείς εγγυόμαστε την εισαγωγή σας στην Οδοντιατρική σχολή ή όπου εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Βουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 • Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 • Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο Oδοντιατρικής Βάρνας.
 • Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 • Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 • Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου Βάρνας.
 • Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Βάρνας.
 • Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Βάρνας, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 • Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 • Εύρεση στέγης / κατοικίας Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Βάρνας.
 • Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Βάρνας και το Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Βάρνας.
 • Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών Οδοντιατρικής στη Βάρνα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.

Είμαστε η Μόνοι που Έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε ολες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στην Στάρα Ζαγόρα.
Επισης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε να Συμπαρασταθούμε Άμεσα τον Έλληνα σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποια δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθολη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων Οδοντιατρικής στη Βάρνα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.
Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

LEADERS EDUCATION

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΑΡΝΑ – ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Οδοντιατρικής Βάρνας είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι του ΙατρικούΠανεπιστημίου Βάρνας αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στης κατά τόπους νομαρχίες και στον οδοντιατρικό σύλλογο, σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π.

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΡΝΑΣ

Η Βάρνα (βουλ.: Варна) έχει πληθυσμό 357,198 κατοίκους και είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας μετά τη Σόφια και το Πλόβντιβ . Είναι πρωτεύουσα της επαρχίας της Βάρνας.
Αποτελεί σημαντικό λιμάνι στα ανατολικά της χώρας, στα παράλια της Μάυρης Θάλασσας. Είναι γνωστή και ως “Η Θαλάσσια Πρωτεύουσα” ή “Η Καλοκαιρινή Πρωτεύουσα” της Βουλγαρίας. Η πόλη πήρε το όνομα Στάλιν από το 1949 ως το 1956.
Η πόλη της Βάρνας έχει αδελφοποιηθεί με τον Πειραιά.
Η κοσμοπολίτικη Βαρνα είναι η τρίτη μεγαλύτερη πολη της Βουλγαρίας.Ειναι ο μεγαλύτερος τουριστικός προορισμός της Βουλγαρίας και φημίζεται για της ωραίες της παραλίες με πιο γνωστη την Golden Beach.
Η πόλη της Βάρνας έχει πολλά αξιοθέατα, συνεδριακά κέντρα και καταπράσινα πάρκα.
μεγάλα ξενοδοχεία τα οποία επισκεπτονται χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Απέχει από την πρωτεύουσα Σόφια 450 χιλ.

Ιστορία

Ιδρύθηκε κοντά στην αρχαιοελληνική αποικία της Οδησσού. Το 1391 η Βυζαντινή πόλη της Οδησσού κατελήφθη από τους Οθωμανούς. Απελευθερώθηκε το 1878.
Νυν δήμαρχος της πόλης είναι ο Κίριλ Γιορντάνοβ.
Το 1962 διοργανώθηκε στην Βάρνα η 15η Ολυμπιάδα Σκακιού, ενώ το 1969 έλαβε χώρα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής.

Οικονομία

Η Βάρνα αποτελεί σημαντικό οικονομικό κέντρο της Βουλγαρίας και της Μαύρης Θάλασσας γενικότερα. Οι κύριες βιομηχανίες της περιλαμβάνουν το εμπόριο, τις μεταφορές και τη ναυπηγική, ενώ σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη της περιοχής έχει και η τουριστική δραστηριότητα.
Σήμερα η ανεργία είναι από της χαμηλότερες στη χώρα (2-3%). Ο τομέας των υπηρεσιών αντιπροσωπεύεται από τις αλυσίδες σούπερ μάρκετ “Πικαντίλι” και “Μαμπο”,τα εστιατόρια “Χέπι” και “Καπιτάν Κουκ”, τα φαρμακεία “Σανίτα” και “Μάρεσκι” και τα καταστήματα έτοιμων γυναικείων ρούχων “Δαφνέ” και “Μπλάγα Μπλαγόεβα” που είναι κομμάτια από τα σύγχρονα σύμβολα της πόλης.
Τα μεγαλύτερα προσκέδια για 2005-2009 είναι οι κατασκευές “Μολ Βάρνα”, “Πφόε Μολ”, “Μπίζνες παρκ Βάρνα” και το στάδιο “Βάρνα”. Σύμφωνα με δημοσκόπηση μέσω του αναγνωστικού κοινού της εφημερίδας “24 τσασα”, της ιστοσελίδας dariknews.bg και των ακροατών του δαρικράδιο, η Βάρνα είναι η καλύτερη πόλη για κατοικία στη Βουλγαρία.

οδοντιατρικη στη βουλγαρια, σπουδες οδοντιατρικης στη βαρνα, οδοντιατρικη βουλγαρια.