ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ -ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Οδοντιατρική στη Φιλιππούπολη

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

altΟδοντιατρική στη Φιλιππούπολη.Οδοντιατρική στη-Βουλγαρία.LEADERS.Οι-περισσότεροι Έλληνες Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους στην Οδοντιατρική Σχολή της Φιλιππούπολης, γιατί όχι και εσείς; Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

LEADERS 365 κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Το Ανώτατο Ιατρικό Ινστιτούτο του Πλόβντιβ) (βουλγ. ВМИ-Висш Медицински Институт – Пловдив), ιδρύθηκε το 1945. Οδοντιατρική στη Βουλγαρία.

Περιλαμβάνει ένα Ιατρικό Κολλέγιο (8 διαφορετικών ειδικοτήτων) και ιδιόκτητες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις χωρητικότητας 2.000 κλινών. Διαθέτει όλα τα απαραίτητα τμήματα για παροχή τριτοβάθμιας ιατρικής εκπαίδευσης σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα. Παρέχει θεωρητική, προκλινική και κλινική εκπαίδευση, διαθέτει εργαστήρια, κλινικές και άλλες μονάδες με σύγχρονο εξοπλισμό – για τη διάγνωση και τη θεραπεία των νοσημάτων, ενώ δίνει την δυνατότητα της εκπαίδευσης, πρακτικής εξάσκησης και έρευνας, στους φοιτητές Ιατρικής, Οδοντιατρικής και άλλων ειδικοτήτων.

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Ιατρικού Πανεπιστημίου Φιλιππούπολης προσφέρει στους φοιτητές περισσότερους από 170 000 τόμους στον τομέα της ιατρικής σε πολλές γλώσσες, καθώς και μια αίθουσα Internet και ένα σύστημα τοπικού δικτύου (με Medline και Mic romedex). Για τα επιστημονικά ζητήματα το Πανεπιστήμιο εκδίδει το δικό του περιοδικό που ονομάζεται “F Όλια Medica “, όπου ανταλλάσσονται απόψεις μεταξύ πολλών πολλών altεπιστημόνων απο διάφορες χώρες. Κάθε χρόνο μεγάλος αριθμός Ελλήνων και αλλοδαπών, φοιτούν στα τμήματα (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) του Ιατρικού Πανεπιστημίου-Φιλιππούπολης (Plovdiv). Το Πανεπιστήμιο Ιατρικής – Φιλιππούπολης εκτός από την προπτυχιακή και μεταπτυχιακή εκπαίδευση υλοποιεί και την συνεχή ειδίκευση και εξειδίκευση των επιστημόνων υγείας.

Οδοντιατρική στη Φιλιππούπολη με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι σπουδαστές προτίμησαν εμάς για την εγγραφή τους, γιατί όχι και εσείς;

Περισσότεροι από 7500 φοιτητές είναι εγγεγραμμένοι σε προγράμματα του πανεπιστημίου. Το διδακτικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης αποτελείται από
34 καθηγητές τακτικούς, 167 αναπληρωτές καθηγητές και 360 επίκουρους καθηγητές.

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

Οδοντιατρική στη Βουλγαρία, Οδοντιατρική στη Φιλιππούπολη.

 • ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ 6 ΧΡΟΝΙΑ.
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 8000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ( ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ )
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 7000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ).

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 4000 Ευρώ / 2 ο εξάμηνο 4000 Ευρώ.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ-ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση.Ενδεικτικά ένας φοιτητής θα χρειαστεί 700-750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνετε με το απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας, καθώς εξετάσεις σε χημεία και Βιολογία.

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας στην Οδοντιατρική σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Βουλγαριας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 1. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Φιλιππούπολης- αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο οδοντιατρικής Φιλιππούπολης.
 3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου οδοντιατρικής Φιλιππούπολης.
 7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Φιλιππούπολης.
 8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο οδοντιατρικής Φιλιππούπολης, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 10. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Πανεπιστήμιο Οδοντιατρικής Φιλιππούπολης.
 11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Φιλιππούπολης
 12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών του στη Φιλιππούπολη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.

Είμαστε η Μόνοι που Έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.

Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι Μόνοι που Μπορούμε να Συμπαρασταθούμε Άμεσα στον Έλληνα σπουδαστή αν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποια δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ Δυσκολίες μαθημάτων Οδοντιατρικής στη Φιλιππούπολη, που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει.
Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα Οδοντιατρικής σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ – ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ alt

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών οδοντιατρικής στη Βουλγαρία που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα Προγράμματα Οδοντιατρικής στη Φιλιππούπολη είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι οδοντίατροι αποκτούν Επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες, και στους κατά τόπους Οδοντιατρικούς συλλόγους σύμφωνα ΜΕ ΑΡ 70/28-11-08 απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗΣ

Η Φιλιππούπολη (βουλγαρικά: Пловдив Πλόβντιβ) είναι πόλη της Βουλγαρίας και πρωτεύουσα της ομώνυμης περιφέρειας (βουλγαρικά: Пловдивска Област). Έχει πληθυσμό 376.785 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή της 15ης Σεπτεμβρίου του 2004 και είναι η δεύτερη πολυπληθέστερη πόλη της χώρας, μετά την πρωτεύουσα Σόφια.
Η πόλη είναι χτισμένη στις δύο όχθες του ποταμού Μαρίτσα (π. Έβρος) και συνδέεται με αυτοκινητόδρομο ταχείας κυκλοφορίας (127 χιλιομέτρων) με τη Σόφια. Ο πληθυσμός της είναι κατεξοχήν Βουλγαρικός αλλά ζουν και μειονοτικοί πληθυσμοί Τσιγγάνων, Ελλήνων, Τούρκων, Εβραίων και Αρμενίων.
Η Φιλιππούπολη έχει αδελφοποιηθεί με την Θεσσαλονίκη καθώς και με άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Φιλιππούπολη διαθέτει ιστορία 6.000 ετών, αρχαιότερη από αυτήν της Αθήνας ή της Ρώμης, γεγονός που την καθιστά μια εκ των αρχαιοτέρων κατοικήσιμων Ευρωπαϊκών πόλεων. Γνωστή αρχικά ως Θρακική πόλη με το όνομα Ευμολπιάδα (λατινικά: Eumolpias) κατελήφθη το 342 π.Χ. από τον Φίλιππο Β ‘που την μετονόμασε σε Φιλιππόπολις. Επανέκτησε την ανεξαρτησία της ως Πουλπουδέβα (βουλγαρικά: Пулпудева) – που είναι μετάφραση του “Φιλιππόπολις” (θρακ. “δεβα” = πόλη), έως την ενσωμάτωσή της στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία οπότε και ονομάστηκε Τριμόντιον (λατινικά: Trimontium), που σημαίνει Πόλη των Τριών Λόφων, από τους τρεις λόφους πάνω στους οποίους ήταν αρχικά χτισμένη και κατέστη πρωτεύουσα της επαρχίας της Θράκης.
Τον 6ο αιώνα κατελήφθη από Σλάβους με την ονομασία Πουλντίν (φωνητική παράφραση του Πουλπουντέβα) και από τους Βούλγαρους το 815. Το όνομα Πλοβντίφ πρωτοεμφανίζεται το 15ο αιώνα.
Το 1364 η Φιλιππούπολη κατακτάται από τους Οθωμανούς. Υπό Οθωμανική κυριαρχία υπήρξε σημαντικό κέντρο του Βουλγαρικού εθνικιστικού κινήματος. Απελευθερώθηκε το 1878 μετά τη Μάχη της Φιλιππούπολης αλλά δεν ενώθηκε με τη νεοσύστατη Ηγεμονία της Βουλγαρίας, που δημιουργήθηκε με το Συνέδριο του Βερολίνου. Αντιθέτως, αποτέλεσε την πρωτεύουσα της αυτονομημένης Επαρχίας της Ανατολικής Ρωμυλίας. Στα τέλη του 19ου αιώνα λειτουργούσαν στην πόλη 8 ελληνικά σχολεία, αναμέσα σε αυτά ήταν η Ζαρίφειος σχολή, η οποία αποτέλεσε το πιο ονομαστό ελληνικό εκαπιδευτικό ίδρυμα στην ευρύτερη περιοχή. Κατά την πρώτη απογραφή στην πόλη μετά την απελευθέρωση από την Οθωμανική κυριαρχία, το 1884, καταγράφηκε πληθυσμός 33.442 κατοίκων, εκ των οποίων η πλειονότητα ήταν Βούλγαροι, 16.752 στον αριθμό (50%), ακολουθούμενοι από 7.144 Τούρκους (21%), 5.497 Έλληνες ( 16%), 2.168 Εβραίους (6%) και 1.061 Αρμένηδες (3%). Υπήρχαν επίσης μικρές ομάδες Ιταλών (151), Γερμανών (112), Ρομά (112), Γάλλων (80) και Ρώσων (61) και 304 άτομα άλλων εθνοτήτων.
Την άνοιξη του 1885, ο Ζαχάρι Στογιάνωβ ιδρύει την Μυστική Βουλγαρική Κεντρική Επαναστατική Επιτροπή με δράση που αποσκοπούσε στην ενοποίηση της Α.Ρωμυλίας και της Βουλγαρίας. Την νύχτα της 5ης-6ης Σεπτεμβρίου 1885, ένοπλο κίνημα με αρχηγό τον Δαναήλ Νικολάεβ έθεσε υπό τον έλεγχό του την Φιλιπούπολη και κατόπιν σχηματίστηκε νέα προσωρινή κυβέρνηση υπό τον Τζώρτζι Στράνσκι. Μετά την ήττα της Σερβίας στον Σερβο-Βουλγαρικό Πόλεμο, που ξέσπασε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, Βουλγαρία και Τουρκία υπέγραψαν την τελική συμφωνία ενοποίησης της Βουλγαρικής Ηγεμονίας και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Σήμερα, η 6η Σεπτεμβρίου, εορτάζεται στην Βουλγαρία ως “Ημέρα της Ενοποίησης” ή “Ημέρα της Φιλιππούπολης”.
Υπό κομμουνιστική κυριαρχία, μετά το τέλος του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, η Φιλιππούπολη λειτούργησε ως το κέντρο του δημοκρατικού κινήματος της χώρας, το οποίο τελικά έριξε το φιλοσοβιετικό καθεστώς το 1989.

Οικονομία

Η Φιλιππούπολη βρίσκεται στο κέντρο μια σημαντικής γεωργικής περιοχής και κατά συνέπεια η επεξεργασία και η μεταποίηση τροφών αποτελεί την σημαντικότερη βιομηχανία της. Η πόλη κατασκευάζει επίσης μηχανήματα και παράγει υφάσματα και χημικά.

Αξιοθέατα

 • Η Παλιά Πόλη
 • Το Αρχαίο Θέατρο
 • Το Ρωμαϊκό στάδιο
 • Το Ρωμαϊκή αγορά
 • Το Ρωμαϊκό Υδραγωγείο
 • Η Αρχαία Συναγωγή
 • Η Εκκλησία των αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης
 • Η Ντζουμάγια – Τζαμί (Βουλγάρικα: Джумая)
 • Τα Τούρκικα Λουτρά (Γκαλερί τέχνης)
 • Η Εκκλησία της Παρθένου Μαρίας
 • Η Εκκλησία της Αγίας Μαρίνας
 • Ο Κήπος του Τσάρου Συμεών
 • Η Διεθνής Έκθεση
 • Η Καθολική Εκκλησία

Η Φιλιππούπολη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πολη της Βουλγαρίας και το μεγαλύτερο διοικητικό, οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο στη νοτια βουλγαρια.
Η μοναδική ατμόσφαιρα της παλαιάς πόλης από την εποχή της αναγέννησης γοητεύει τους επισκέπτες της πόλης. Σήμερα το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης παρέχει σπουδές διεθνούς κύρους.

οδοντιατρικη στη βουλγαρια, οδοντιατρικη στη Φιλιππουπολη, dentistry in bulgaria, study in bulgaria dentist, σπουδες στη βουλγαρια, οδοντιατρικη στη βουλγαρια.

LEADERS