ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας

Σπουδές στη Βουλγαρία – Ιατρική στη Σόφια -Ιατρική στη Βουλγαρία

Η LEADERS EDUCATION, ήταν παρών στην ορκωμοσία των Ελλήνων φοιτητών της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου Σόφιας.Συστατική επιστολή για Εμάς είναι οι δικοί μας Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι πετυχημένοι φοιτητές με τηλέφωνα και ονόματα. Σπουδές στη Βουλγαρία με τους LEADERS.

Ακολουθούν Σημαντικές μαρτυρίες Ελλήνων φοιτητών. Διαβάστε είναι Σημαντικό!

Η Άννα Μαρία παραλαμβάνει το πτυχίο της από των αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Traikof.

Μαρτυρία – Ευχαριστώ θερμά δημόσια τους ανθρώπους της LEADERS EDUCATION, για την βοήθεια που μου πρόσφεραν στα 6 χρόνια των ιατρικών σπουδών μου!

Η Μαριλλένα από την Κρήτη παραλαμβάνει το πτυχίο της από των αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Traikof.

Μαρτυρία – Ευχαριστώ θερμά την LEADERS EDUCATION για την υποστήριξη τους όλα τα χρόνια των σπουδών μου! Μου συμπαραστάθηκαν σαν δεύτεροι γονείς!

Η Μιχαέλα από την Αθήνα παραλαμβάνει το πτυχίο της από των αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Traikof.

Μαρτυρία – Ύστερα από 6 χρόνια επιτυχών σπουδών Ιατρικής στη Βουλγαρία θέλω να ευχαριστήσω την LEADERS EDUCATION, για την συνεχή υποστήριξή τους να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να ορκιστώ ιατρός! Τους ευχαριστούμε ολόθερμα εγώ και οι γονείς μου!

Η Κατερίνα από τη Θεσσαλονίκη παραλαμβάνει το πτυχίο της από την αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Ouzounova.

Μαρτυρία – Θέλω να ευχαριστήσω τους LEADERS EDUCATION, που με στήριξαν όλα αυτά τα 6 χρόνια των σπουδών μου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί έχουν βοηθήσει πολλούς Έλληνες φοιτητές! Σας ευχαριστώ που σταθήκατε δίπλα μου!

Ο Νίκος από το Ηράκλειο Κρήτης, παραλαμβάνει το πτυχίο του από των αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Traikof.

Μαρτυρία – Όταν αποφάσισα να σπουδάσω Ιατρική στη Βουλγαρία, οι γονείς μου και εγώ εμπιστευτήκαμε τους ανθρώπους της LEADERS EDUCATION. Από την αρχή κέρδισαν την εμπιστοσύνη μας! Σήμερα 6 χρόνια μετά αποδείχτηκε ότι κάναμε σωστή επιλογή.

Η Ξανθίππη από τη Χίο, παραλαμβάνει το πτυχίο της, από των πρώην Κοσμήτορα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Marinof καθηγητή νευροχειρουργικής.

Μαρτυρία Η σημαντικότερη μέρα της ζωής μου, να παραλμβάνω το πτυχίο μου από των Κοσμήτορα της σχολής μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου που επέλεξαν την LEADERS EDUCATION για την εγγραφή μου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας. Σας ευχαριστώ δημόσια για την στηριξή σας όλα τα χρόνια των σπουδών μου!

Η Ρία από τη Μεσσηνία, παραλαμβάνει το πτυχίο της, από τον αντιπρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Traikof.

Μαρτυρία Έπειτα από 6 χρόνια συνεχούς προσωπικής προσπάθειας κατάφερα να πάρω το πτυχίο μου και να κάνω υπερήφανους τους γονείς μου! Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και βέβαια την LEADERS EDUCATION, που στάθηκε δίπλα μου σε κάθε δύσκολη στιγμή. Τους ευχαριστώ!

Η Ολυμπία από τα Χανιά της Κρήτης, με χαμόγελο παραλαμβάνει το πτυχίο της, από των Κοσμήτορα της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Marinof καθηγητή νευροχειρουργικής.

Μαρτυρία – Όπως έλεγαν οι αρχαίοι “τα καλά κόποις κτώνται” έτσι και για μένα έφτασε η μέρα της ανταμειβής των κόπων μου. Η LEADERS EDUCATION με στήριξαν στη πράξη όποτε και αν τους χρειάστηκα, από τη πρώτη μέρα των σπουδών μου!

Η Χαρά από την Λεμεσό της Κύπρου, παραλαμβάνει το πτυχίο της, από των πρύτανη της Ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Σόφιας Professor Mitov καθηγητή μικροβιολογίας.

Μαρτυρία – Τα 6 χρόνια των σπουδών μου πέρασαν γρήγορα. Πήρα το πτυχίο μου χωρίς να το καταλάβω. Το όνειρο μου μετα το πτυχίο, είναι να κάνω ειδικότητα στην Δερματολογία. Φυσικά θα απευθυνθώ και πάλι στην LEADERS EDUCATION. Μου απέδειξαν στην πράξη και όχι στα λόγια, ότι γνωρίζουν όσο κανείς άλλος τα πανεπιστήμια και τους καθηγητές. Με την εμπειρία τους κατάφεραν να με στηρίξουν στα δύσκολα! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

LEADERS EDUCATION : “ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ”

ΕΑΝ ΣΤΟΧΕΥΕΤΑΙ ΨΗΛΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ : LEADERS EDUCATION.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΣΑΣ.

Δείτε το video