ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ !!!

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Το πρώτο σας βήμα,όλα όσα θέλατε να μάθετε για τις σπουδές στη Βουλγαρία το 2021.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2021 ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ;

Αγαπητοί γονείς. Αγαπητοί Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές των ιατρικών, οδοντιατρικών, φαρμακευτικών σχολών της Βουλγαρίας.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ θέλοντας να σας επισημάνουμε ότι, τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους«σαν τα μανιτάρια» στο internet οι λεγόμενοι πλανόδιοι του internet, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι κάνουν εγγραφές φοιτητών στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, χωρίς να έχουν πατήσει το πόδι τους στη χώρα. Ισχυρίζονται ότι κάνουν εγγραφές στη Βουλγαρία χωρίς να ξέρουν που βρίσκετε το πανεπιστήμιο. Άλλοι δε, αναφέρουν ότι λύνουν και δένουν στη Βουλγαρία χωρίς να έχουν κάνει στη ζωή τους ούτε μια εγγραφή ενός φοιτητή. Όλοι λοιπόν αυτοί ανεπάγγελτοι και μη, έχοντας άλλη δουλειά η οποία δεν έχει καμία σχέση με την εκπαίδευση, αναλαμβάνουν δήθεν την εγγραφή φοιτητών για σπουδές στη Βουλγαρία, εκμεταλλευόμενοι την αγωνία των μαθητών- και κυρίως των γονέων- για το φοιτητικό και επαγγελματικό μέλλον των παιδιών τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟΥΣ.

ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ “ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ” ΚΑΙ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗ ,ΠΟΛΥ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να την ¨πατήσουμε¨ στην πράξη από τους επιτήδειους για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι εντάξει.

¨ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΝ “ΤΑ ΞΕΡΑ” ΑΠΟ ΤΑ “ΧΛΩΡΑ”

Παραδείγματα προς αποφυγή..

  1. Είμαι μεσίτης αλλά κάνω και εγγραφές..!
  2. Είμαι φοιτητής αλλά κάνω και εγγραφές..!
  3. Είμαι λογιστής αλλά κάνω και εγγραφές..!
  4. Είμαι τουριστικός πράκτορας, αλλά κάνω και εγγραφές..!

Τους βλέπουμε λοιπόν να εμφανίζονται τον Σεπτέμβρη «ΣΑΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ» και κατόπιν να εξαφανίζονται. Είναι οι Κλασικοί «ΦΑΝΤΟΜΑΔΕΣ» και <<ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ>> οι οποίοι παρουσιάζονται με το προσωπείων ότι δήθεν μπορούν, ενώ στην πορεία θα σας εγκαταλείψουν. (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ “ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑΤΖΗΔΕΣ). Αναρωτιέστε λοιπόν πως θα βοηθήσουν τα παιδιά σας «ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ» αφού ποτέ τους δεν εδρεύουν στην Βουλγαρία ?

Αναρωτιέστε γιατί τα αναφέρουμε όλα αυτά; Για τον απλούστατο λόγο. Όλοι τους είναι μεσάζοντες.

Θα εμπιστευτείτε σε μεσάζοντες το μέλλον των παιδιών σας; Κανένας από αυτούς δεν γνωρίζει ούτε τον πρύτανη μιας σχολής, ούτε τους καθηγητές. Υπάρχουν πολλοί γονείς και τα παιδιά τους ξεγελάστηκαν και εξαπατήθηκαν από τέτοιους ανθρώπους με αποτέλεσμα να μας αναζητούν να βοηθήσουμε τα παιδιά τους,είτε γιατί είχαν μικροπροβλήματα με μαθήματα, είτε γιατί τους ήταν δύσκολο να τα περάσουν. Θα μπορούσαμε να σας απαριθμήσουμε εκατοντάδες παραδείγματα γονέων, με τηλέφωνα και με ονόματα, που κυριολεκτικά μας παρακαλούσαν να βοηθήσουμε τα παιδιά τους, να μην χάσουν το εξάμηνο,διότι χρωστούσαν 2 ή 3 μαθήματα ή δεν είχαν πάρει υπογραφές στο βιβλιάριο σπουδών.

ΣΑΣ ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:Πώς να βοηθηθούν τα παιδιά σας από τους«Πλανόδιους Συμβούλους» που ήρθαν στην Βουλγαρία; Πώς θα βοηθήσουν τα παιδιά σας αυτοί οι Πλανόδιοι όταν δεν γνωρίζουν κανέναν,όταν δεν εδρεύουν ποτέ στη Βουλγαρία? ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !! Ο Σκοπός τους είναι Μοναδικός !! Να κάνουν αρπαχτές και κατόπιν να εξαφανίζονται αφού εμφανίζονται μια φορά τον χρόνο σε μία εγγραφή και κατόπιν εξαφανίζονται.Η επιλογή δική σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ ¨ΓΙΑΤΙ Η Γνώση είναι Δύναμη¨

Έλληνες, Κύπριοι υποψήφιοι φοιτητές το μεγάλο ζήτημα είναι το μετά, το aftersale που λέμε στο marketing.

ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

Αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, μην ασχολείστε με αυτή την δουλειά, γιατί απλούστατα θα «ΚΑΨΕΙΣ» κόσμο.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Αγαπητοί Έλληνες και Κύπριοι γονείς, δουλέψατε χρόνια κάνοντας σκληρές οικονομίες για να τις επενδύσετε στο μέλλον των παιδιών σας. Μην επενδύετε τους κόπους σας και τον μόχθο σας σε ανθρώπους που δεν μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας, μέχρι την ορκωμοσία τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ…!!!: Το μέλλον των παιδιών σας είναι σημαντικό και πρέπει να το εμπιστεύεστε σε ανθρώπους επαγγελματίες της εκπαίδευσης. Η μακρόχρονη εμπειρία μας με τα κρατικά πανεπιστήμια όλης της Βουλγαρίας εγγυάται την υποστήριξη ενός σπουδαστή από την αρχή μέχρι την ορκωμοσία του.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε όλους τους σπουδαστές μας. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Δυσκολίες μαθημάτων, προβλήματα υπογραφών κ.λ.π. εμείς τα ξεπερνάμε.

ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ : Συστατική επιστολή για εμάς είναι οι δικοί μας Άριστοι πετυχημένοι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι φοιτητές που σπουδάζουν στη Βουλγαρία με τα τηλέφωνά τους και τα ονόματά τους στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στη Βουλγαρία.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ : Συστατική επιστολή για τους LEADERS EDUCATION είναι οι ίδιοι οι γονείς των Ελλήνων φοιτητών με τα ονόματά τους και τα τηλεφωνά τους στην Ελλάδα.

ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ είμαστε ΑΚΟΜΑ ποιό ΙΣΧΥΡΟΙ

LEADERS

Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται στα λόγια, εμείς τα πραγματοποιούμε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας.

365 μέρες κοντά στον Έλληνα και τον Κύπριο φοιτητή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO