ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

STUDIES IN BULGARIA – ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠH

LEADERS

Σπουδες στη Βουλγαρία

Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.

Σπουδές στη Βουλγαρία: Η επιλογή ενός Πανεπιστημιακού προγράμματος Αγγλόφωνων σπουδών στη Βουλγαρία είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στη ζωή των παιδιών σας. Ευελπιστούμε, ότι οι πληροφορίες που εμπεριέχονται εδώ θα σας δώσουν μία πλήρη εικόνα για τα προγράμματα σπουδών πού προσφέρονται, την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και τη φοιτητική ζωή στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας δίνουν μεγάλη σημασία όχι μόνο στις ακαδημαικές αλλά και στις ψυχαγωγικές, κοινωνικές και πολιτισμικές δραστηριότητες των Ελλήνων και ξένων φοιτητών μας, γιατί πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, πρέπει να δημιουργούν όχι μόνο καλούς επιστήμονες, αλλά και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Τις σπουδές στη Βουλγαρία θα τις θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, στην πιο φιλική χώρα της Ευρώπης.

“Δώσε πνοή στο Όνειρό σου και σπούδασε αυτό που αγαπάς” Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

 • Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι τα 20 χρόνια εμπειρίας μας κατατάσσουν πρώτους στην εγγραφή Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων σπουδαστών στα πανεπιστήμια της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ( Σόφια, Φιλιππούπολη – Πλόβντιβ, Πλέβεν, Βάρνα, Μπλαγκόεβγκραντ, Στάρα Ζαγόρα, Πέρνικ.
 • Είμαστε LEADERS στην εκπαίδευση, γιατί παρακολουθούμε τον σπουδαστή από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών του, υποστηρίζοντας τον σε κάθε του βήμα σε αυτή τη νέα αρχή.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, και αυτό αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων σπουδαστών και αποφοίτων που σήμερα εργάζονται με επιτυχία.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί γνωρίζουμε τη Βουλγαρία όσο κανείς άλλος.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί είμαστε οι πρώτοι με ιδιόκτητα lux στούντιο και επιπλωμένα καινούργια διαμερίσματα στα οποία ο σπουδαστής εγκαθίσταται από την πρώτη κιόλας μέρα των σπουδών του.

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία με τους LEADERS. Σπούδασε τώρα στα κορυφαία Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και κράτησε θέση.

 

ZHTHΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ AΡXEΣ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ LEADERS CONSULTAΝT EDUCATION SERVICES COMPANY BULGARIA – GREECE, με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας.

365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Σπουδές στο εξωτερικό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς, Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι / ες σπουδαστές / τριες.

Τους επόμενους μήνες θα κληθείτε να πάρετε την απόφαση για τις σπουδές των παιδιών σας – σπουδές στο εξωτερικό.Έχετε υπόψη σας ότι η απόφαση αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών σας. Την απόφαση για σπουδές στη Βουλγαρία. Γι αυτό πρέπει να αποφασίσετε με πολλή σκέψη και σύνεση. Σας συμβουλεύουμε τα εξής:

Μια εταιρία είναι πρωτίστως οι Άνθρωποί της. LEADERS. Είμαστε η Μοναδική εταιρία που υποστηρίζει τον Έλληνα φοιτητή 365 ημέρες το χρόνο.

Αγαπητοί γονείς, Έλληνα υποψήφιε σπουδαστή, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλές επιτυχίες, να κάνεις καλές και καρποφόρες σπουδές, να πετύχεις στη ζωή, για να προσφέρεις όσο το δυνατό περισσότερα στον εαυτό σου, στους γονείς σου, στην τοπική κοινωνία και στη χώρα όπου θα εγκατασταθείς. Και για να πετύχεις στην επαγγελματική σου καριέρα το πιο βασικό εφόδιο που θα χρειασθείς θα είναι η βαθιά και σύγχρονη γνώση. Μόνο έτσι θα ωριμάσεις και θα γίνεις ένας δυνατότερος άνθρωπος έτοιμος να αντιμετωπίσεις με επιτυχία οποιεσδήποτε προκλήσεις και εκπλήξεις σου επιφυλάσσει το μέλλον. Δική μας συμβουλή και σύνθημα προς τους νέους είναι “είσαι μοναδικός, κτίσε τη ζωή που Εσύ θέλεις, βρες το επάγγελμα που σου ταιριάζει. Γιατί η Επιτυχία είναι Επιλογή και η Επιλογή είναι δική σου”.

LEADERS : “Υπεύθυνα δίπλα σας¨

Αγαπητοί Έλληνες γονείς, αν θέλετε συστηματικότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και σωστή αντιμετώπιση του παιδιού σας η λύση είμαστε εμείς. Εγγυώμαστε με σιγουριά την επιτυχία των παιδιών σας.

 • ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ την σπουδαστική σου καριέρα γεμάτη δυνατότητες, συμετέχοντας σε μια ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες. Θα φθάσεις όσο ψηλά μπορείς. Έχουμε το χάρισμα της οργάνωσης και το αίσθημα της υπευθυνότητας.
 • Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ενημέρωσης, για την εύρεση κατοικίας στη Βουλγαρία θα είμαστε δίπλα σας. Η εμπειρία μας και οι γνωριμίες μας στη Βουλγαρία εγγυώνται την ανώτερη εκπαίδευση των παιδιών σας.
 • ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ το μέλλον των σπουδών των παιδιών σας στα έμπειρα χέρια μας. Είμαστε επαγγελματίες και αυτό το δηλώνουν εκατοντάδες Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι φοιτητές που τώρα σπουδάζουν μεγάλη επιτυχία.
Αγαπητοί γονείς, Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ LEADERS ενεργούμε προς το συμφέρον των Ελλήνων, των Κυπρίων και ξένων φοιτητών μας και παρέχουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας σε αυτούς, επειδή νοιαζόμαστε.
ΠΡΟΣΟΧΗ Δυσκολίες μαθημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια σπουδών στη Βουλγαρία, εμείς βοηθούμε το φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών.
Επικοινωνώντας μαζί μας, θα πάρετε κάτι περισσότερο από μια άκρως επαγγελματική υπηρεσία παροχής συμβουλών για την διεκπεραίωση εγγραφής ή μετεγγραφής στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Γιατί πιστεύουμε στην αξία της ανάπτυξης μακροπρόθεσμων σχέσεων. Προσφέρουμε non-stop νομικές υπηρεσίες, γιατί έχουμε τη γνώση των νομικών κανονισμών, κανόνων και διοικητικών διαδικασιών, που σχετίζονται με την εισδοχή Ελλήνων και ξένων φοιτητών στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας καθώς επίσης για τις επικυρώσεις εγγράφων, που εκδίδονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.
 • Η πόλη της Σόφιας είναι κοντά στην Ελλάδα. Απέχει μόλις 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη.
 • Ο σπουδαστής μπορεί να έρχεται στο σπίτι του στην Ελλάδα και αυθημερόν, εάν το θέλει.
 • Οι περισσότερες τράπεζες στη Βουλγαρία είναι ελληνικών συμφερόντων, όπως η EUROBANK (POSTBANK), ΕΜΠΟΡΙΚΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ.
 • Επίσης, υπάρχει η COSMOTE (Βουλγαρική TELENOR ) και βεβαίως η μεγαλύτερη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
 • Oλα αυτά κάνουν τους γονείς των παιδιών να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.
 • Τα αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας έχουν διεθνή αναγνώριση και υψηλό επίπεδο σπουδών, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, και εργαστήρια πληροφορικής. Το αγγλόφωνο εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει τη μάθηση και τις πρακτικές εφαρμογές της. Σπούδασε στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια στην Ευρωπαική Βουλγαρία, στην πιό φιλική χώρα της Ευρώπης.Τις σπουδές στη Βουλγαρία θα τις θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή.


ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΤΥΧΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΑΤΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ).

Αποφοίτηση σπουδές στη Βουλγαρία

Το κόστος διαβίωσης στη Βουλγαρία είναι χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Έτσι, μια Ελληνική οικογένεια θα χρειαστεί λιγότερα χρήματα να σπουδάσει το παιδί της στη Βουλγαρία από ότι θα χρειαστεί για να το σπουδάσει σε μια πόλη της Ελλάδας.
Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι από το ακαδημαικό έτος 2006 – 2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης (Ε.Ε.), με αποτέλεσμα τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας να είναι αναγνωρισμένα σε όλη την Ε.Ε., σύμφωνα με τους κοινοτικούς όρους που υπάρχουν ανάμεσα στα κράτη – μέλη.

Αυτόματη η Αναγνώριση Πτυχίου και των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατάταξη πτυχιούχων στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών. Αγγλόφωνα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στη Βουλγαρία εξ αποστάσεως.

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία σε όλες τις ειδικότητες.

Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και κράτησε θέση αρχές του 2021 και μην περιμένεις τον Σεπτέμβριο.

LEADERS 100 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ

climent ohridski university

Άποψη του Πανεπιστημίου της Σόφιας