ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

 ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

Φαρμακευτική στη Σόφια. Σπουδές φαρμακευτικής στη Βουλγαρία, με τους καλύτερους.LEADERS.Οι περισσότεροι Έλληνες και ξένοι υποψήφιοι εμπι- στεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για αγγλόφωνες σπουδές φαρμακευτικής στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Βουλγαρίας: Медицински университет в София) είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Σόφια, Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1917 και είναι οργανωμένο σε 4 Σχολές.
Ιατρική, σπουδές φαρμακευτικής στη Σόφια, οδοντιατρική, δημόσιας υγείας.

Η Φαρμακευτική σχολή ιδρύθηκε το 1950 από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας και έγινε ανεξάρτητη ως Ιατρική Ακαδημία με δύο σχολές: ιατρικής και οδοντιατρικής.

ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

1. Φαρμακευτική τεχνολογία και Βιοφαρμακευτική.

2. Φαρμακογνωσία και Φαρμακευτική βοτανική.

3. Φαρμακευτική χημεία.

4. Χημεία.

5. Φαρμακολογία και Τοξικολογία.

6. Διοίκηση και οργάνωση οικονομικών του φαρμακείου.

Τα Ιατρικά μαθήματα διδάσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Η διδασκαλία των σπουδών φαρμακευτικής στη Βουλγαρία γίνετε με τη μορφή διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών ασκήσεων. Οι διαλέξεις παρέχουν θεωρητική και πρακτική εμπειρία, τα σεμινάρια διευρύνουν τις θεωρητικές γνώσεις μέσα από πρακτικά παραδείγματα. Η παρακολούθηση των διαλέξεων, των σεμιναρίων και των πρακτικών μαθημάτων τουλάχιστον είναι υποχρεωτική σε όλη τη διαδικασία μάθησης του κάθε Έλληνα και ξένου φοιτητή.

Η αποστολή του τμήματος της Φαρμακευτικής είναι να βελτιώσει την υγεία των πολιτών του κράτους, μέσω της κατάρτισης των φαρμακοποιών που εργάζονται σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, ερευνητές και άλλους επαγγελματίες υγείας μέσα από διάφορα προγράμματα για την απόκτηση του τίτλου Μaster of pharmacy και Διδάκτωρ Φαρμακευτικής Ph.D.

Οι σπουδές Φαρμακευτικής στη Σόφια οδηγούν σε MSc διάρκειας 5 ετών και οι απόφοιτοι έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης ειδικότητας από αυτές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Διδάσκεται και στα Βουλγαρικά πρόγραμμα Φαρμακευτικής (MSc: 5 έτη σπουδών).

Κάνε την προεγγραφή σου τώρα το 2021 και μην περιμένεις το Σεπτέμβριο.

ME THN EΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ LEADERS CONSULTANT EDUCATION SERVICES COMPANY ME EΔΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

LEADERS : 365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή.

Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε τον Έλληνα σπουδαστή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΟΦΙΑΣ: 5 ΧΡΟΝΙΑ

 • NEO..! ΔΙΔΑΚΤΡΑ NEO..! 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝO)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝO)

LEADERS EDUCATION : Γιατί εμείς ενημερωνόμαστε πρώτοι.

Τα δίδακτρα πληρώνονται σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου ή εφάπαξ.
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3000 Ευρώ / 2 ο εξάμηνο 3000 Ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ 

Γιατί Φαρμακευτική στη Βουλγαρία? Μαθήματα 1 Έτους.

Mathematics, Biology, Physics and Biophysics, Latin language, Bulgarian language, History of Pharmacy, Applied Mathematics, Human Anatomy, Physiology, General and Inorganic Chemistry, Foreign language, Sport.

Γιατί Φαρμακευτική στη Σόφια ? Μαθήματα 2 Έτους.

Physiology, Computer Technologies, Analytic Chemistry, Organic Chemistry, Microbiology and virusology, Pharmaceutical Botany, and Physical Chemistry with colloid chemistry, Pathoanatomy, Pathophisiology.

Γιατί Φαρμακευτική στη Βουλγαρία ? Μαθήματα 3 Έτους

Pharmaceytical Botany, Pyisical Chemistry, Pharmaceytical, Chemistry, Phamaceytical Technology and Biofharmacy, Biochemistry, Medical Technique and Instruments, Clinical Chemistry, Hygiene and Ecology, Pharmacognosy, Part 1, Pharmacology.

Γιατί Φαρμακευτική στη Σόφια? Μαθήματα 4 Έτους.

Pharmaceutical Technology and Biofharmacy, Part 2, Pharmaceutical Analysis, Pharmacology, Social Pharmacy, Pharmacognosy, Pathoanatomy and Pathofhysiology, Toxicology, Pharmacognocy Part 2, Medical Genetics, Clinical Medicine and Pharmacotherapy.

Γιατί Φαρμακευτική στη Βουλγαρία ? Μαθήματα 5 Έτους.

Basics of Clinical Medicine, Pharmaceytical Technology and Biopharmacy Part 3, Bromatology, Modern Rquirements to the Production of Drugs, Subsidiary subject.

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ.

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής χρειάζεται 700-750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ -ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνετε με το απολυτήριο Λυκείου, στο οποίο θα πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν τα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας . Στα Αγγλόφωνα Τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας της Αγγλικης καθώς επίσης ένα Σοβαρό εισαγωγικό τέστ στα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας.Οι προετοιμασία ειναι απαραίτητη για την επιτυχία του φοιτητή. Εμείς οι LEADERS παρέχουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ και σας εγγυώμαστε 100% εισαγωγή στη Φαρμακευτική Σχολή.

 

Εμείς εγγυόμαστε την εισαγωγή σας στη Φαρμακευτική Σχολή και σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για όλους τους Έλληνες, Κύπριους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το Υπουργείο Παιδείας της Bουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

 1. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Σόφιας αναγνωρισμένα από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)
 2. ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕ 100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
 3. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής Σόφιας.
 4. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 6. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 7. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου Φαρμακευτικής Σόφιας.
 8. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής Σόφιας.
 9. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 10. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 11. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής Σόφιας.
 12. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη της Σόφιας.
 13. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών του Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία.
 14. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΚΥΡΗ Αποφοίτηση 100 % για τους δικούς μας Έλληνες, Κύπριους και ξένους υποψήφιους φοιτητές.

 

ΟΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑΣ 

LEADERS EDUCATION

OI LEADERS EDUCATION ήταν παρόν στην ορκωμοσία για τις δύο καλύτερες Ελληνίδες φοιτήτριες του αγγλόφωνου πανεπιστημίου φαρμακευτικής της Σόφιας.Η καλύτερη Ελληνίδα φοιτήτρια της Φαρμακευτικής της Σόφιας, η Δ. Άννα-Μαρία ήταν φοιτήτρια των LEADERS.

Σημαντική μαρτυρία διαβάστε την! Μετά από 5 χρόνια συνεχούς προσπάθειας, ήρθε η ώρα της ανταμοιβής των κόπων μου.Είναι μεγάλη μου τιμή, να παραλαμβάνω το πτυχίο μου, από τον Πρύτανη της φαρμακευτικής Σχολής.Μέσα από αυτήν την σελίδα θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου.Ιδιαίτερα όμως θέλω να πω ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” στους LEADERS, για την πολύτιμη βοήθειά τους στον αγώνα μου να πραγματοποιήσω το όνειρό μου να γίνω φαρμακοποιός. LEADERS είστε υπέροχοι Επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα είστε Υπέροχοι Άνθρωποι και νοιώθουμε τυχεροί που οι γονείς μου και εγώ κάναμε τη σωστή επιλογή Ήσασταν ακούραστη συμπαραστάτες αυτά τα 5 χρόνια στην προσπάθειά μου. Αγαπητοί Έλληνες γονείς,Έλληνες φοιτητές, Εμπιστευτείτε την εγγραφή των παιδιών σας, στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, στους LEADERS.Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.Είναι επαγγελματίες, αλλά πάνω από όλα είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με κεφαλαία γράμματα.Σας ευχαριστώ δημόσια εγώ και οι γονείς μου.Τηλ: 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057.

ΟΙ LEADERS EDUCATION ήταν παρόν στην ορκωμοσία της επόμενης”ΑΡΙΣΤΗΣ” Ελληνίδας φοιτήτριας της Φαρμακευτικής της Σόφιας. Η Κ. Βικτωρία ήταν φοιτήτρια των LEADERS EDUCATION.

Σημαντική μαρτυρία διαβάστε την!! Η πιο ευτυχισμένη στιγμή της φοιτητικής μου ζωής έφτασε.Να περνώ μπροστά από όλους τους αντιπρυτάνεις της σχολής μου και με χαρά να με χειροκροτούν!Συγκίνηση και συνάμα ηθική ικανοποίηση για τους κόπους 5 χρόνων.Το δίπλωμά μου το παρέλαβα από τον Πρύτανη της Σχολής μου, ο ο οποίος μου ευχήθηκε συγχαρητήρια και καλή επαγγελματική καριέρα. Μέσα στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα απονομών, ήταν οι γονείς μου, τα αδέρφια μου και βέβαια οι LEADERS EDUCATION.Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου.Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους LEADERS EDUCATION και να τους πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γιατί την πιο ευτυχισμένη μέρα της φοιτητικής μου ζωής, αυτοί ήταν εκεί, μαζί μου να με χειροκροτήσουν. Σας ευχαριστώ δημόσια, γιατί η επιτυχία μου οφείλετε και σε εσάς.Με βοηθήσατε να ξεπεράσω τα άγχη μου πάντα με χαμόγελο και ανθρωπιά! Το ήθος, η εμπειρία σας και η ανθρωπιά σας είναι αξιέπαινη!! ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!! Έχετε το χάρισμα να κάνετε τα παιδιά μας δυνατά! Σας ευχαριστώ για όλα, και προτείνω στον κάθε Έλληνα ή Κύπριο γονιό, που θέλει το παιδί του να σπουδάσει στη Βουλγαρία, να επιλέξει τους LEADERS, ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!

Τηλ:6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

LEADERS EDUCATION: Δημιουργούμε φοιτητές που ξεχωρίζουν

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές.

Είμαστε η Mόνοι που έχουμε Έδρα και Δωδεκάμηνη Συνεχή Επιχειρηματική Παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε συμπαρασταθούμε άμεσα στο σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία, σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή γιατί απέχουν έως και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.

Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων Φαρμακευτικής που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια

LEADERS EDUCATION

ΓΙΑΤΙ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΑΤΑΠ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών Φαρμακευτικής που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες και στους κατά τόπους Φαρμακευτικούς συλλόγους.. Σύμφωνα ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 70/28-11-08 απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.

 

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

 

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.

 

Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.

Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων Το 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.

Αξιοθέατα

 • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
 • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
 • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
 • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
 • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
 • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β ‘, απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.

Φαρμακευτικη στη βουλγαρια, φαρμακευτικες σπουδες στη βουλγαρια, φαρμακευτικη στη σοφια, φαρμακευτικη στη φιλιππουπολη, faculty of pharmacy,farmakeutiki sth boulgaria, iatriki sti boulgaria, Ιατρική στη βουλγαρια, οδοντιατρικη στη βουλγαρια, Ιατρικες σπουδεσ στη βουλγαρια.