100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

  ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. 

ΓΙΑΤΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΖΩΗ ΣΤΗ  ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

LEADERS

 

Σπουδές στη Βουλγαρία. Ιατρική στη Βουλγαρία. Ιατρική στη Σόφια.Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία.Γιατί φοιτητική ζωή στη Βουλγαρία? Σπουδές στη Βουλγαρία με τους καλύτερους.LEADERS Στηρίζουμε τον Έλληνα φοιτητή χρόνια τώρα στην πράξη και όχι στα λόγια. Οι περισσότεροι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι φοιτητές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για τις αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς;Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, στην πιο φιλική χώρα της Ευρώπης.

Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι υποψήφιοι για σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, την φοιτητική ζωή στη Βουλγαρία θα την θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Το υψηλό επίπεδο σπουδών στη Βουλγαρία, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης, αποτελούν τον παράγοντα εκείνο ώστε, ο Έλληνας φοιτητής να αισθάνετε ότι ζεί στη χώρα του.

Στην πρωτεύουσα Σόφια, όπου και αν γυρίσεις θα ακούσεις να μιλάνε ελληνικά. Οι τιμές στα μαγαζιά είναι στη μισή τιμή σε σχέση με την Ελλάδα. Τα τριήμερα ο Έλληνας σπουδαστής μπορεί να κατεβαίνει στην Ελλάδα, αφού οι συγκοινωνίες είναι καθημερινές. Οι σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία, αποτελούν τον πρώτο προορισμό των Ελλήνων φοιτητών.

  •  Η πόλη της Σόφιας είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη. Μαζί με της άλλες μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας μπορεί να υπερηφανεύονται για της πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις που προσφέρουν.
  •  Αμέτρητα πολυκαταστήματα, όμορφοι κινηματογράφοι, πανέμορφα καφέ, καταπράσινα πάρκα, φανταστικά εστιατόρια καλύπτουν όλα τα βαλάντια και όλες της γεύσεις.
  •  Ιατρική στη Σόφια, Ιατρική στη Βουλγαρία με τους LEADERS EDUCATION.
  •  
  • Ιατρική στη Βουλγαρία. Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και κράτησε θέση τώρα, στις αρχές του 2020  και μην περιμένεις το Σεπτέμβριο.

 

  Ιατρική στη Βουλγαρία.Φοιτητική ζωή στη Βουλγαρία.Η μουσική, η όπερα, ο χορός  και συν δεκάδες μουσεία αποτελούν επιλογές για τον Έλληνα και ξένο σπουδαστή και τους γονείς του όταν θα τον επισκεφτούν.
  Σε όλη τη Βουλγαρία υπάρχουν άριστες συγκοινωνίες από τραμ, λεωφορεία, ταξί.
  Το διεθνές αεροδρόμιο της Σόφιας συνδέεται καθημερινώς με όλες της μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

 

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

  Οι κλιματολογικές συνθήκες είναι άριστες στη Βουλγαρία. Το κλίμα συμβαδίζει με το Ελληνικό. Όλες οι εποχές είναι υπέροχες. Την άνοιξη όλα είναι ανθισμένα, το καλοκαίρι είναι ζεστό, το φθινόπωρο είναι ήπιο και ο χειμώνας σου δίνει τη δυνατότητα για σκι, καθώς η Βουλγαρία κατέχει τα πρωτεία στο χειμερινό τουρισμό. Σπουδάστε Ιατρική στη Βουλγαρία στην πιό φιλική χώρα της Ευρώπης.Τις σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία θα τις θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή.

 

ΓΙΑΤΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ?

  Ας χαρούμε λοιπόν όσο είμαστε νέοι. Με την αμέριστη στήριξη του πανεπιστημίου, οι Έλληνες και ξένοι φοιτητές εντάσσονται σε ομίλους που τους ενδιαφέρουν, οργανώνουν πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές εκδηλώσεις, εμπλουτίζοντας έτσι με δημιουργικές δραστηριότητες τα χρόνια των σπουδών τους.

 

ΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ?

  Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι φοιτητές. Η πόλη της Σόφιας ειναι μία νεανική πόλη αφού έχει ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά νέων 18-35 χρόνων σε σχέση με τις άλλες βουλγαρικές πόλεις. Μια σύγχρονη  πολυπολιτισμική πόλη, που καλωσορίζει ανθρώπους από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως εθνικής, κοινωνικής καί θρησκευτικής προέλευσης. Ένας τόπος παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESKO με αρχαιολογικούς χώρους, που μαρτυρούν μια αδιάκοπη πορεία χιλιάδων χρόνων στην ιστορία και στον πολιτισμό, ώς σταυροδρόμι λαών και ιδεών. Ένας διεθνής τουριστικός προορισμός, χάρη στο μοναδικό συνδυασμό φύσης, ιστορίας και ήπιου μεσογειακού κλίματος που διαθέτει.

 

ΠΩΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

Νυχτερινή ζωή, μουσεία, σκί, βουνά, παραλίες, φεστιβάλ  μουσικής,  κάνουν τις σπουδές στη Βουλγαρία ευχάριστες για τον Έλληνα φοιτητή και τους γονείς του, όταν τον επισκέπτονται.

Ταχύτατα αναπτυσόμενοι τουριστικά και εύκολα προσβάσιμη απο την Ελλάδα, η Βουλγαρία υπόσχεται στον σπουδαστή και στον επισκέπτη πανέμορφες στιγμές κυρίως στις παραλίες και στα χιονοδρομικά κέντρα της. Τα εντυπωσιακό  και άγριο ορεινό της ανάγλυφο την έχει αναδείξει σε ¨Μέκκα¨ των ορεινών σπορ,  ενώ  ιδιαίτερα ελκυστική την κάνει και η Μαύρη Θάλασσα, στην οποία η Βάρνα,το Μπουργκάς και η Σωζόπολη, εναλλάσονται με όμορφες παραλίες και απόκρημνα τοπία.

Ιατρική στη Βουλγαρία με τους LEADERS. Θαυμάσια αξιοθέατα και τοπία φυσικού κάλλους θα δείτε σε κάθε γωνιά της Βουλγαρίας. Μαγευτικά ορεινά χωριά στον Αίμο, εξαιρετικές κωμοπόλεις, πλήθος εθνικών πάρκων και βέβαια την  μοναδική Κοιλάδα των Ρόδων. Ιδιαίτερα εντυπωσιακά ειναι τα μεσαιωνικά μοναστήρια της, που φωλιάζουν στις πτυχές της Ρίλλα, του Πιρίν και της Ροδόπης. Τουριστικά αξιοθέατα στην πρωτεύουσα Σόφια. Ολα δείγματα της πλούσιας ιστορικής, πολιτισμικής και θρησκευτικής της διαδρομής.

Στρατηγική η θέση της Βουλγαρίας στην καρδιά της Βαλκανικής Χερσονήσου. Σταυροδρόμι ανάμεσα σε τρείς ηπείρους, με πλούσια ιστορική και πολιτισμική κληρονομιά. Η φυσική ομορφιά και τα διατηρημένα μνημεία και οι πλούσιες παραδόσεις αποτελούν προυπόθεση για την ανάπτυξη του συνεδριακού τουρισμού στη χώρα.

Με τέσσερις διεθνείς αερολιμένες η Βουλγαρία απέχει 2 ώρες μακρυά απο τις περισσότερες Ευρωπαικές πρωτεύουσες και από τα μεγαλύτερα διεθνή αεροδρόμια που πραγματοποιούν πτήσεις σε όλο τον κόσμο.

ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ?

Είναι σημαντικό γιατί έχει εξαιρετικές συνθήκες για συνεδριακό τουρισμό. Αυτό προσφέρει η πρωτεύουσα Σόφια. Έχει τόσα πολλά ξενοδοχεία με καλές εγκαταστάσεις και συνεδριακά κέντρα, όπως το Εθνικό Παλάτι του πολιτισμού και το  Inter Expo Center. Σχεδόν όλες οι αλυσίδες ξενοδοχείων έχουν μια βάση για επιχειρηματικές συναντήσεις και σεμινάρια. Υπάρχουν πολλά  Ιατρικά Πανεπιστήμια πού προσφέρουν επίσης την ευκαιρία για τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από τις θαυμάσιες ευκαιρίες για τον πολιτισμικό τουρισμό της πόλης, να επωφεληθούν από τις άριστες συνθήκες για ορεινό τουρισμό, αγροτουρισμό και οικολογικό τουρισμό

Θέρετρα της Μαύρης θάλασσας προσφέρουν μια μεγάλη για συνεδριακό τουρισμό, θαλάσσια αναψυχή και σπά. Τα θέρετρα της Μαύρης θάλασσας είναι σε θέση να οργανώσουν παρόμοιες εκδηλώσεις το καλοκαίρι στη Βάρνα, Μπουργάς,  Sunnybeach, Albena, Golden Sands.

 Στο ορεινό  θέρετρο του Μπάνσκο, του Μπόροβετς, του Παμπόροβο οι Έλληνες και ξένοι φοιτητές Ιατρικής στη Βουλγαρία μαζί με τους γονείς τους συνδυάζουν όλο το χρόνο την ευκαιρία να καταφύγουν και να περάσουν ευχάριστα Σαββατοκύριακα, ενώ παράλληλα οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία στα εκπαιδευτικά συνέδρια να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες πίστες του σκί στην Ευρώπη.

 ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ. ΣΠΟΥΔΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΠΕΡΙΓΡΑΦΗ
Ιανουαρίος 1η New Year's Day
Ιανουαρίος 2η New Year Holiday
Μάρτιος 2η Liberation Day Holiday
Μάρτιος 3η Liberation Day
Απρίλιος 10η Orthodox Good Friday
Απρίλιος 13η Orthodox Easter Monday
Μάϊος 1η Labour Day
Μάϊος 6η St Georges Day
Μάϊος 24η Culture and Literacy Day
Σεπτέμβριος 6η Unification Day
Σεπτέμβριος 21η Independence Day Holiday
Σεπτέμβριος 22η Independence Day Holiday
Δεκέμβριος 24η
Christmas Eve
Δεκέμβριος 25η
Christmas Day
Δεκέμβριος 26η Second Day of Christmas
Δεκέμβριος 31η New Year Holiday

Γιατί ιατρική στη Βουλγαρία. Γιατί σπουδές και φοιτητική ζωή στη Βουλγαρία. Αγγλόφωνες σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία.

spoudestivoulgaria.gr, studies in boulgaria, medicine in boulgaria, dentistry in boulgaria, Pharmacy in boulgaria

Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας