100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΑΠΟΨΕΙΣ - ΓΝΩΜΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ 

 

  Γιατί σπουδές Ιατρικής στη Βουλγαρία; Γιατί σπουδές Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία με τους καλύτερους; Οι περισσότεροι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν εμάς για τις σπουδές τους στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.com.  Ρωτήστε τους. 

 Με συμβούλευσαν, με καθοδήγησαν να εισαχθώ στη Αγγλόφωνο τμήμα της ιατρικής. Συνάντησα κάποιες δυσκολίες με τα μαθήματα λόγο του ότι, δε γνώριζα πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Με βοήθησαν, με στήριξαν στα δύσκολα. Με χαρά και  συγκίνηση σας  λέω αυτό, ότι δεν χρωστάω κανένα μάθημα.  Με ένα τηλεφώνημα με βοήθησαν άμεσα.  Αυτή τη στιγμή είμαι στο τρίτο έτος της ιατρικής και δε χρωστάω κανένα μάθημα. Τους ευχαριστώ εγώ και οι γονείς μου, γιατί στάθηκαν δίπλα μου στην πράξη και όχι στα λόγια .Τους προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είναι οι καλύτερη εταιρία  που υποστηρίζει τους Έλληνες φοιτητές  σε όλες τις πόλεις της Βουλγαρίας στήν πράξη εδώ και χρόνια. Εμπιστευτείτε τους και κάνετε πραγματικότητα το όνειρο των παιδιών σας να σπουδάσουν στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Να είστε σίγουροι ότι  θα έχετε  πάντα τη βοήθειά τους,  αν  την χρειαστείτε.

Σας συμβουλεύω τα εξής απο την προσωπική μου εμπειρία. Σπουδές στη Βουλγαρία με τους LEADERS EDUCATION.

LEADERS CONSULTANT EDUCATION SERVICES COMPANY BOULGARIA-GREECE, με έδρα την πόλη της Σόφιας.

Κοντά στον Έλληνα σπουδαστή, 365 μέρες το χρόνο. TΗΛ 6971979729 -00359 899 097 057

Αγγελική από Θεσσαλονίκη

  Οι θέσεις για προπτυχιακές σπουδές στη Βουλγαρία,στην οδοντιατρική της Σόφιας ήταν περιορισμένες των Αύγουστο 2011. Παρά το γεγονός αυτό η LEADERS EDUCATION,  μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μια θέση για εμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκεί και σκοπεύω να συνεχίσω για ειδικότητα, αφού πάρω το πτυχίο μου. Θέλω να τονίσω τη σπουδαία υλικοτεχνική υποδομή της οδοντιατρικής σχολής και την άριστη επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και σπουδαστών. ΟΙ LEADERS CONSULTANS EDUCATION SERVICES COMPANY  BOULGARIA-GREECE  μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν οι γονείς μου.
  Από την πρώτη μέρα της εγγραφής μου με βοήθησαν στην εύρεση κατοικίας κοντά στη σχολή μου. Ζω σε ένα σπίτι 80 μέτρων, καινούριο και εξοπλισμένο με όλες της ηλεκτρικές συσκευές, γρήγορο internet, φανταστική θέα και όλα αυτά με 380 ευρώ.

 

LEADERS σας ευχαριστώ, γιατί σταθήκατε δίπλα μου σαν δεύτεροι γονείς . Ενδεικτικά μπορώ να σας  αναφέρω ότι έχουν στηρίξει όλους τους Έλληνες οι οποίοι χρειάστηκαν κάποια  βοήθεια στα μαθήματα. Το επίπεδο των δημοσίων σχέσεων που διαθέτουν  είναι το υψηλότερο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μάνθος από Κρήτη.

 

Το όνειρό μου ήταν να σπουδάσω Φαρμακευτική στη Βουλγαρία για να μπορέσω να αναλάβω το φαρμακείο του πατέρα μου. Απευθύνθηκα σε αρκετούς. Πήρα την πρωτοβουλία και επισκέφτηκα τoυς LEADERS www.spoudesstivoulgaria.gr στην Θεσσαλονίκη και στην πόλη της Σόφιας. Από την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη τη δική μου και των γονιών μου, γιατί γνωρίζουν τη Βουλγαρία όσο κανείς άλλος. Η χαμηλή βαθμολογία στο απολυτήριο σε Χημεία και Βιολογία δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην εγγραφή μου στη Φαρμακευτική Σχολή της Σόφιας. Οι www.spoudesstivoulgaria.com ήταν εκεί, πάντα δίπλα μου, συμπαραστάτες σε όλα τα φοιτητικά χρόνια μέχρι και τώρα, στο 5 έτος της Φαρμακευτικής.

Μέσα από τη σελίδα αυτή θέλω να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, εγώ και οι γονείς μου, για την πολύτιμη βοήθειά τους σέ όλα αυτά τα χρόνια των σπουδών μου. Μην χάνετε το χρόνο σας. Μόνο ΟΙ LEADERS CONSULTANT EDUCATION SERVICES μπορούν να βοηθήσουν ένα φοιτητή στην πράξη. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Τηλ: 0030 6971979729 και 00359 899 097 057

Νίκος από Αθήνα.

 

Κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι μητέρα. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου για την εκπαίδευση των 3 παιδιών μου. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να προσφέρουμε στα τρία παιδιά μας ανώτερη εκπαίδευση. Οι LEADERS, www.spoudesstivoulgaria.com εξασφάλισαν την είσοδο των 2 παιδιών μας στην Aγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Ιατρικής  Σόφιας. Το περιβάλλον είναι τόσο φιλικό και οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου είναι τόσο μοντέρνες και εξελιγμένες. Δεν σας κρύβω ότι και το άλλο μου παιδί θα το στείλω να σπουδάσει Aγγλόφωνη Ιατρική στη Βουλγαρία, αναθέτoντας την εγγραφή του πάλι στους www.spoudesstivoulgaria.gr. Σαν μητέρα σας αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν φοιτητή, όταν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία με τα μαθήματα, να έχει κάποια βοήθεια. Την βοήθεια αυτή την έδωσαν στα 2 παιδιά μου οι CONSULTANT EDUCATION SERVICES, με έδρα στην πρωτεύουσα Σόφια. Τους ευχαριστώ δημόσια, γι αυτό και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Τηλ: 6971979729 και 00359 899 097 057

Μαρία από Ηράκλειο.

 

 Για κακή μου τύχη βρέθηκα στην Τσεχία για σπουδές Ιατρικής. Από τους πρώτους κιόλας μήνες κατάλαβα ότι έκανα λάθος επιλογή, που δεν επέλεξα να σπουδάσω Ιατρική στη Βουλγαρία από την αρχή. Αποφάσισα να φύγω στις αρχές του Β¨ εξαμήνου. Απευθύνθηκα στο www.spoudesstivoulgaria.gr. Σας ομολογώ ότι στάθηκα τυχερή. Η αντιμετώπιση που είχα απο τους συγκεκριμένους ανθρώπους ήταν άψογη. Σε χρόνο μηδέν μετεγγράφηκα στο Αγγλόφωνο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Φιλλιππούπολης. Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Ανώτερη εκπαίδευση, φιλεληνικά αισθήματα, ποιοτικός τρόπος ζωής, φθηνή ζωή. Και όλα αυτά τα οφείλω στους LEADERS EDUCATION. Στάθηκαν από την πρώτη κόλας μέρα κοντά σε εμένα και στους γονείς μου.Τους ευχαριστώ θερμά. Τηλ: 6971979729 και 00359 899 097 057

Δέσποινα απο Κοζάνη

 

Δυστυχώς μετά από ένα αργό κακό πέρασμα από Πανεπιστήμια της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας ευτυχώς για καλή μου τύχη βρέθηκαν στο δρόμο μου οι LEADERS EDUCATION.Κυριολεκτικά μου άνοιξαν τα μάτια να κάνω μετεγγραφή στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας, για να μπορέσω να πάρω σίγουρα πτυχίο.Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά.Όλα πήγαν τέλεια.! Οι LEADERS με βοήθησαν να μεταγραφώ και επιπλέον μου αναγνώρισαν όλα τα μαθήματα των προηγουμένων ετών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, σε κάθε μου βήμα, σε αυτήν τη νέα αρχή.LEADERS σας ευχαριστώ δημόσια εγώ και οι γονείς μου. Τηλ  6971 97 97 29 και  00359 899 097 057.

                                                                                     Δ. Στεφανία. Κύπρος.

 

Tην ακαδημαική χρονιά του 2017, στα Πανεπιστήμια Ιατρικής της Βουλγαρίας υπήρξαν και εισαγωγικές εξετάσεις στα Αγγλικά στη Βιολογία και τη Χημεία.Οι μόνη εταιρία που είχε 100% επιτυχόντες και στις δυο ημερομηνίες των εξεταστικών στις 26 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου ήταν οι LEADERS EDUCATION.Τα πολυάριθμα group των LEADERS, απαρτισμένα μόνο από Ελληνες και Κύπριους φοιτητές το αποδεικνύει περίτρανα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Τα τηλέφωνα των επιτυχόντων Ελλήνων φοιτητών στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας είναι ζωντανή απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που κάνουν οι LEADERS. Ομολογώ ότι ειναι οι μόνοι που εδρεύουν στην πρωτεύουσα Σόφια 365 μέρες το χρόνο, και οι μόνοι, που μπορούν να εγγυηθούν 100% την εισαγωγή του κάθε Έλληνα φοιτητή σε όλα τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Η μακρά επιχειρηματική τους παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα και όχι μόνο, των Ιατρικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας, εγγυάται σε κάθε Ελληνα γονιό και στο παιδί του,ότι η στήριξη που θα έχουν από τους LEADERS θα είναι 100% εγγυημένη.Εγώ τους εμπιστεύτηκα τα δυό παιδιά μου, και μου απέδειξαν στην πράξη τον υψηλό επαγγελματισμό που τους διακρίνει  σε όλα τα στάδια του. Ήταν κοντά στα παιδιά μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι βαθμολογίες των παιδιών μου ήταν ΑΡΙΣΤΑ 6 και στα τρία μαθήματα. Τα νούμερα το δείχνουν. Σαν γονιός και σαν γιατρός σας προτείνω τους LEADERS. Εμπιστευτείτε τους,για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Ο έγκυρος προγραμματισμός τους και η επαγγελματική τους ευσυνειδησία τους φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ δημόσια,γιατί κάνατε πράξη το δικό μου όνειρο και το όνειρο των παιδιών μου πραγματικότητα,να εισαχθούν στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας και να σπουδάσουν ιατρική στη Βουλγαρία.            τηλ 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

                                                                                     Ν.Νικολόπουλος.Καρδιοχειρούργος.

 

Στη διάρκεια των σπουδών του παιδιού μου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας, το παιδί μου βρέθηκε αντιμέτωπο με δύο μαθήματα που δεν μπορούσε να περάσει.Σαν γονιός στεναχωρήθηκα.Προσωπικά απευθύνθηκα στους LEADERS, γιατί ακούσαμε από τους περισσότερους Έλληνες, Κύπριους φοιτητές ότι είναι οι καλύτεροι. Σας ομολογώ ότι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Βοήθησαν ΆΜΕΣΑ το παιδί μου να περάσει τα μαθήματα που δυσκολευόταν.Μου υποσχέθηκαν ότι, εάν τους χρειαστώ ξανά, θα είναι δίπλα μου. Δημόσια ευχαριστώ τους LEADERS γιατί συμπαραστάθηκαν στο παιδί μου και τους προτείνω ανεπιφύλακτα στον κάθε Έλληνα γονιό, που θα θελήσει το παιδί του να σπουδάσει Ιατρική στη Βουλγαρία, ή σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία. Τηλ : 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057.

                                                                Ευ. Νικόλαος  Ενδοκρινολόγος

 

 Η Γνώμη σας είναι Πολύτιμη και Σημαντική για Εμάς

LEADERS

 

Ιατρική στη Bουλγαρία.

Αποφοίτηση στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Η μέρα της αποφοίτησης είναι η σημαντικότερη για τον κάθε Έλληνα φοιτητή και τους γονείς του. Το πτυχίο είναι ανταμοιβή των κόπων του για τα 6 χρόνια φοίτησης.Απο τη μιά πλευρά, η ηθική ικανοποίηση του Έλληνα φοιτητή για τους κόπους του, και από την άλλη πλευρά το χαμόγελο των γονιών του για το δώρο που πρόσφεραν στο παιδί τους.

LEADERS

 365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.  

 

Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας