100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ

ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

 ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - pharmacy in sofia

Φαρμακευτική στη Σόφια. Faculty of Pharmacy
ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ

 Σπουδές φαρμακευτικής στη Βουλγαρία, στο πανεπιστήμιο της Σόφιας, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι εμπι- στεύτηκαν σε εμάς την εγγραφή τους για αγγλόφωνες σπουδές φαρμακευτικής στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας (Βουλγαρίας: Медицински университет в София) είναι ένα πανεπιστήμιο που βρίσκεται στη Σόφια, Βουλγαρία. Ιδρύθηκε το 1917 και είναι οργανωμένο σε 4 Σχολές.
Ιατρική, σπουδές φαρμακευτικής, οδοντιατρική, δημόσιας υγείας.

Η Φαρμακευτική σχολή ιδρύθηκε το 1950 από το Πανεπιστήμιο της Σόφιας και έγινε ανεξάρτητη ως Ιατρική Ακαδημία με δύο σχολές: ιατρικής και οδοντιατρικής.

 

Η Φαρμακευτική σχολή έχει έξι αγγλόφωνα ξεχωριστά τμήματα: 

1. Σπουδές Φαρμακευτικής τεχνολογίας και Βιοφαρμακευτικής στη βουλγαρία.

2. Σπουδές Φαρμακογνωσίας και Φαρμακευτικής βοτανικής στη βουλγαρία.

3. Σπουδές Φαρμακευτικής χημείας στη βουλγαρία.

4. Σπουδές Χημείας στη βουλγαρία

5. Σπουδές Φαρμακολογίας και Τοξικολογίας.

6. Σπουδές διοίκησης και οργάνωσης οικονομικών του φαρμακείου στη βουλγαρία.

Τα ιατρικά μαθήματα διδάσκονται απο τις αρμόδιες υπηρεσίες στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας. Η διδασκαλία των αγγλόφωνων σπουδών στη βουλγαρία γίνετε με τη μορφή διαλέξεων, σεμιναρίων και πρακτικών ασκήσεων. Οι διαλέξεις παρέχουν θεωρητική και πρακτική εμπειρία, τα σεμινάρια διευρύνουν τις θεωρητικές γνώσεις μέσα απο πρακτικά παραδείγματα. Η παρακολούθηση των διαλέξεων, των σεμιναρίων και των πρακτικών μαθημάτων τουλάχιστον είναι υποχρεωτική σε όλη τη διαδικασία μάθησης του κάθε Ελληνα και ξένου φοιτητή.

Η αποστολή του τμήματος της Φαρμακευτικής είναι να βελτιώσει την υγεία των πολιτών του κράτους, μέσω της κατάρτισης των φαρμακοποιών που εργάζονται σε φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, ερευνητές και άλλους επαγγελματίες υγείας μέσα απο διάφορα προγράμματα για την απόκτηση του τίτλου Μaster of pharmacy και Διδάκτωρ Φαρμακευτικής Ph.D.   

 Το Αγγλόφωνο τμήμα της Φαρμακευτικής οδηγεί σε MSc διάρκειας 5 ετών και οι απόφοιτοι έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης ειδικότητας από αυτές που προσφέρει το Πανεπιστήμιο. Διδάσκεται καί στα Βουλγαρικά πρόγραμμα Φαρμακευτικής (MSc: 5 έτη σπουδών).


Κάνε την προεγγραφή σου τώρα το 2018 και μην περιμένεις το Σεπτέμβριο.

ME THN EΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ CONSULTANT EDUCATION SERVICES  COMPANY ME EΔΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή.

Γιατί μόνο εμείς μπορούμε να υποστηρίξουμε τον Ελληνα σπουδαστή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ

 • NEO..! ΔΙΔΑΚΤΡΑ NEO..! 6000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΑΓΓΛΟΦΩΝO)
 • ΔΙΔΑΚΤΡΑ 5000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ (ΒΟΥΛΓΑΡΟΦΩΝO)

LEADERS EDUCATION : Γιατί εμείς ενημερωνόμαστε πρώτοι.


Τα δίδακτρα πληρώνονται  σε δυο δόσεις στην αρχή κάθε εξαμήνου ή εφάπαξ. 
Δηλαδή 1ο εξάμηνο 3000 Ευρώ / 2 ο εξάμηνο 3000 Ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

 

Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 1 Έτους.

Mathematics, Biology, Physics and Biophysics, Latin language, Bulgarian language, History of Pharmacy, Applied Mathematics, Human Anatomy, Physiology, General and Inorganic Chemistry, Foreign language, Sport.

Φαρμακευτική στη Σόφια, Μαθήματα 2 Έτους.

Physiology, Computer Technologies, Analytic Chemistry, Organic Chemistry, Microbiology and virusology, Pharmaceutical Botany, and Physical Chemistry with colloid chemistry, Pathoanatomy, Pathophisiology.

 Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 3 Έτους

Pharmaceytical Botany, Pyisical Chemistry, Pharmaceytical, Chemistry, Phamaceytical Technology and Biofharmacy, Biochemistry, Medical Technique and Instruments, Clinical Chemistry, Hygiene and Ecology, Pharmacognosy, Part 1, Pharmacology.

Φαρμακευτική στη Σόφια, Μαθήματα 4 Έτους.

Pharmaceutical Technology and Biofharmacy, Part 2, Pharmaceutical Analysis, Pharmacology, Social Pharmacy, Pharmacognosy, Pathoanatomy and Pathofhysiology, Toxicology, Pharmacognocy, Part 2, Medical Genatics, Clinical Medicine and Pharmacotherapy.

Φαρμακευτική στη Βουλγαρία, Μαθήματα 5 Έτους.

Basics of Clinical Medicine, Pharmaceytical Technology and Biopharmacy, Part 3, Bromatology, Modern Rquirements to the Production of Drugs, Subsidiary subject.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

 Το χαμηλότερο σε  όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Ενδεικτικά ένας φοιτητής χρειάζεται 500-750 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

 

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ δεν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνετε με το απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα Τμήματα γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας, καθώς επίσης ένα εισαγωγικό τέστ στα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας.

 

Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας στη Φαρμακευτική Σχολή και  σε όποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για όλους τους σπουδαστές μας.

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών είναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται από το υπουργείο παιδείας της Bουλγαρίας είναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

 

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ 

 1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
 2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο Φαρμακευτικής.
 3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα.
 5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας.
 6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου.
 7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής της Σόφιας.
 8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του.
 9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση μεταπτυχιακού και διδακτορικού.
 10. Εύρεση στέγης / κατοικίας κοντά στο Πανεπιστήμιο της Φαρμακευτικής.
 11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη.
 12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών του.
 13. ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΓΚΥΡΗ Αποφοίτηση 100 % για τους δικούς μας Έλληνες και ξένους υποψήφιους φοιτητές.
 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 

Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι Ελληνες και ξένοι φοιτητές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ και στη Στάρα Ζαγόρα.

Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε συμπαρασταθούμε άμεσα στο σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία, σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή γιατί απέχουν έως και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε η μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και η μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.

  ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων Φαρμακευτικής που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των  σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών. Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας. Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια

LEADERS EDUCATION

 

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΑΤΑΠ 

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών Φαρμακευτικής που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα προγράμματα Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες και στους κατά τόπους Φαρμακευτικούς συλλόγους.. Σύμφωνα ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 70/28-11-08 απόφαση του ΔΟΑΤΑΠ.

 

Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ

Η Σόφια (Βουλγαρικά.: София, Λατινικά: Sofia), είναι η πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας. Βρίσκεται στη δυτική Βουλγαρία, στις πλαγιές του όρους Βίτοσα, και ειναι το βασικό διοικητικό, βιομηχανικό και συγκοινωνιακό κέντρο της χώρας. Η πόλη της Σόφιας έχει αδελφοποιηθεί με την Αθήνα, καθώς και με πολλές άλλες πρωτεύουσες.

 

Ιστορία

Ήδη απο τη νεολιθική εποχή στην περιοχή, υπήρχε οικισμός, ο οποίος αργότερα κατά τη ρωμαϊκή κατοχή, είναι γνωστός με το όνομα Σαρδική ή Σερδική. Από τα μέσα του 6ου αιώνα, η πόλη αναπτύσσεται σε σημαντικό διοικητικό κέντρο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, με το όνομα Τριαδίτσα. Από το 809 μ.Χ. η πόλη μπαίνει στα όρια του βουλγαρικού κράτους και παίρνει το σλάβικο όνομα Σρεντέτς. Σαν Σόφια είναι γνωστή από τις αρχές του 15ου αιώνα, επειδή εκείνο τον καιρό η βασικότερη εκκλησία της περιοχής ήταν η Αγία Σοφία. Μετά την απελευθέρωση από τον τουρκικό ζυγό και τη δημιουργία του Βουλγαρικού κράτους, η πόλη επιλέγεται για πρωτεύουσά του.

 

 Πληθυσμός

Σύμφωνα με την απογραφή του 2001, η περιφέρεια της Σόφιας έχει πληθυσμό 1.405.577 κατοίκους, ενώ πόλη έχει 1.094.410 κατ. Η μεγαλύτερη περιοχή (προάστιο) είναι το Λιούλιν 110.117 κατ. και ακολουθούν το Μλάντοστ με 95.877 κατ., η Ποντούγιανε με 75.312 κατ. και το Κράσνο Σέλο με 72.773 κατ.

 

Συγκοινωνία

Η Σόφια αποτελεί τον βασικό σιδηροδρομικό κόμβο της Βουλγαρίας και έχει 8 σιδηροδρομικούς σταθμούς. Το αεροδρόμιο της Σόφιας είναι το μεγαλύτερο της χώρας. Η «Εταιρία Αστικής Συγκοινωνίας Πρωτεύουσας» έχει αναλάβει την αστική συγκοινωνία της πόλης. 2002 το σύστημα συγκοινωνιών περιελάμβανε 95 γραμμές λεωφορείων Το 16 γραμμές τραμ και 10 γραμμές τρόλεϋ, ενώ από τον Ιανουάριο του 1998 λειτουργεί και η γραμμή του μετρό της πόλης.

 

Αξιοθέατα

 • Ο ναός-μνημείο «Αλέξανδρος Νιέφσκι», χτισμένος κατά την περίοδο 1904-1912.
 • Το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο της Βουλγαρίας, το μεγαλύτερο μουσείο της χώρας, το οποίο φυλάσσει, μεταξύ άλλων, θρακικούς θησαυρούς.
 • Η ρώσικη εκκλησία του Αγίου Νικολάου, χτισμένος σε μοσχοβίτικο στυλ, με 5 μικρούς τρούλους από χρυσό.
 • Η βασιλική της Αγίας Σοφίας.
 • Η ροτόντα του Αγίου Γεωργίου.
 • Η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής.
 • Το μνημείο «Τσαρ Οσφομποντίτελ» (Цар Освободител = Τσάρος Απελευθερωτής), προς τιμήν του Ρώσου ηγεμόνα Αλέξανδρου Β ', απέναντι από το κτήριο του κοινοβουλίου.

Φαρμακευτικη στη βουλγαρια, φαρμακευτικες σπουδες στη βουλγαρια, φαρμακευτικη στη σοφια, φαρμακευτικη στη φιλιππουπολη, faculty of pharmacy,farmakeutiki sth boulgaria, iatriki sti boulgaria, Ιατρική στη βουλγαρια, οδοντιατρικη στη βουλγαρια, Ιατρικες σπουδεσ στη  βουλγαρια.

Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας