COVID 19 – OΡΚΩΜΟΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Σε επίσημη τελετή που μεταδόθηκε απευθείας από την αίθουσα Ανατομίας της Ιατρικής σχολής του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, 477 νεαροί γιατροί έδωσαν τον Όρκο του Ιπποκράτη. Από τους οποίους, 262 είναι Βούλγαροι και οι υπόλοιποι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι φοιτητές. Λόγω της πανδημίας Covid 19 και των μέτρων ασφαλείας ήταν απαραίτητο να ορκιστεί η Τάξη του 2020 online.

Στην αίθουσα παρευρέθηκαν και οι άριστοι φοιτητές των LEADERS που έλαβαν το βραβείο του Χρυσού Μεταλλίου του Ιπποκράτη. Οι υπόλοιποι συνάδελφοι τους παρακολούθησαν την τελετή από τα σπίτι τους μέσω ειδικού βίντεο στην αίθουσα.

Ο Πρύτανης του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας, Ακαδημαϊκός, Prof. Lachezar Traykov, συνεχάρη προσωπικά τους Έλληνες και Κύπριους αποφοίτους των LEADERS, που εκπλήρωσαν το δύσκολο και υπεύθυνο έργο να ολοκληρώσουν τις σπουδές της Ιατρικής στη Σόφια παράλληλα με την πρόσθετη πρόκληση της εργασίας σε εθελοντική βάση σε εποχή πανδημίας.

“Σας τονίζω ότι το τελευταίο έτος, η ζωή μας χαρακτηρίστηκε από ακόμη μία πρόκληση, την πανδημία Covid-19, και εμείς όλοι, γιατροί, ειδικοί, καθηγητές αντιμετωπίσαμε δοκιμασίες, για τις οποίες όμως δεν ήμασταν προετοιμασμένοι αρκετά.Κατορθώσαμε όμως να προσαρμοστούμε και να είμαστε στο επίπεδο των προσδοκιών της κοινωνίας.
Αποδείξαμε ότι το δικό μας Πανεπιστήμιο της Σόφιας κατέχει ηγετική θέση στη χώρα με βάση τον αριθμό επιστημονικών δημοσιεύσεων. Εδώ, ανάμεσά μας, είναι οι Έλληνες νικητές σημαντικών βραβείων και διακρίσεων. Ερευνητές τώρα και εφευρέτες στο μέλλον.
Όλες αυτές οι επιτυχίες βασίζονται στη δική σας επιμονή, στη δική σας θέληση και στις συνεχείς προσπάθειες σας. Έχετε αποδείξει ότι έχετε αυτές τις αρετές.

Ο καθηγητής Dr Dimitar Bulanov. Πρύτανης της Ιατρικής Σχολής Σόφιας, χαιρέτησε επίσης τους Έλληνες και Κύπριους αποφοίτους των LEADERS.

“Είμαστε περήφανοι που οι απόφοιτοι της Ιατρικής Σχολής – γιατροί και φοιτητές, με αξιοπρέπεια αντιμετωπίζουν τον αγώνα κατά της νόσου Covid-19 βοηθώντας τους ασθενείς τους. Σήμερα ο κόσμος είναι ανοιχτός και προσιτός σε εσάς. Έχετε την υπέροχη ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ειδικευτείτε, να σπουδάσετε και να εργαστείτε σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες. Είμαι πεπεισμένος ότι θα πετύχετε.

Ακολουθούν σημαντικές μαρτυρίες Ελλήνων αποφοίτων Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας 

Είναι σημαντικό διαβάστε της.

SEREMONES 4 2020

Σημαντική Μαρτυρία διαβάστε την. Αγαπημένοι μας LEADERS, να λοιπόν που φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής με εσάς “Καπετάνιους”. Ο δρόμος ήταν μακρύς, αλλά η ανταμοιβή τόσο μεγάλη. Ορκίστηκα Γιατρός. Σας ευχαριστούμε για ότι κάνατε για το παιδί μας. Σας ευχαριστούμε για όσα κάνατε για εμάς. Η επαγγελματική ευσυνειδησία πάντα σας διακρίνει. LEADERS σας ευχόμαστε Υγεία, χαρά, δημιουργία γιατί το αξίζετε. Χίλιες ευχές, χίλιες επιτυχίες σε ότι κάνετε.! Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μου.Έλληνες γονείς προτείνουμε ανεπιφύλακτα τους LEADERS ως πρότυπο για την 100 % επιτυχία των παιδιών σας. Τηλ:6971 97 97 29 και 00359 899 097 057. Μαριλλένα Νικολ.

 

SEREMONES 2020

Σημαντική Μαρτυρία διαβάστε την : Σε αυτό το μοναδικό ταξίδι των 6 χρόνων στην Ιατρική της Σόφιας είχαμε συνοδοιπόρους τους LEADERS. Mε τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους να σε καθοδηγούν στα δύσκολα και να τους εμπιστεύεσαι απόλυτα, που σε νοιάζονται ανθρώπινα πάνω από όλα να σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, εμείς είχαμε βρει τους LEADERS. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για όλα. Αγαπητοί γονείς σας προτείνουμε μόνο τους LEADERS εάν θέλετε πραγματική υποστήριξη για όλα τα χρόνια των σπουδών των παιδιών σας. Ζέτα Δημ : 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

 

SEREMONES 5 2020

Σημαντική Μαρτυρία διαβάστε την : LEADERS σας ευχόμαστε ο χρόνος να σας φέρει στο πολλαπλάσιο όσα έχετε κάνει σε μένα και στην οικογένειά μου. Είναι απίστευτο πως μπορείτε να μετατρέπετε την αβεβαιότητα σε δύναμη και επιμονή, παρέχοντας ασφάλεια σε όλους τους Έλληνες φοιτητές εκεί που οι άλλοι με επιπολαιότητα και προχειρότητα καταστρατηγούν. LEADERS σας αγαπάμε εγώ και οι γονείς για κάθε χαμόγελο που προσθέσατε στη ζωή μου και στο όνειρό μου να ορκιστώ Γιατρός.Είμαστε ευγνώμονες για το αίσθημα ασφάλειας που μου δημιουργήσατε. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα γιατί εκτός από εξαιρετική επαγγελματίες είστε και ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Νικολοπούλου Μαρ. Τηλ : 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

 

Σημαντική Μαρτυρία διαβάστε την. LEADERS ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς είναι ότι λιγότερο μπορούμε να σας πούμε, όμως οφείλουμε να σας το πούμε. Σας το οφείλουμε γιατί, μου σταθήκατε από την αρχή των σπουδών μου στη Βουλγαρία και σε κάθε δυσκολία, εσείς ήσασταν εκεί πρώτα από όλα σαν Άνθρωποι και κατόπιν σαν Επαγγελματίες. Αυτό σας κάνει να διαφέρετε και να έχετε τόσες επιτυχίες!! Σας ευχαριστούμε που σε όλη την διάρκεια των σπουδών μου στη Βουλγαρία ήσασταν παρόν, σημαντικό αλλά όχι δεδομένο. Να γιατί σας εμπιστευτήκαμε. Σας ευχόμαστε να είστε πάντα καλά και να έχετε πάντα επιτυχίες στην ανοδική επαγγελματική σας πορεία, γιατί το ΑΞΙΖΕΤΕ!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ότι καλό έχετε κάνει σε μένα και την οικογένειά μου να το βρείτε μπροστά σας πολλαπλάσιο. Τηλ : 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057. Nικόλαος Ευστ.

 

 

 

CEREMONES 8 2020

 

Ο Rector του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας Ακαδημαικός Lachezar Traikov έλαβε προσωπικά το ακαδημαϊκό Όσκαρ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ του Ιατρικού Πανεπιστημίου της Σόφιας
Το Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας είναι ο ηγέτης σε κατάταξη το πρώτο Πανεπιστήμιο στους επαγγελματικούς τομείς Ιατρικής, Οδοντιατρικής, Φαρμακευτικής και Δημόσιας Υγείας.

TRAIKOV

Similar Posts