100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 

ΓΙΑΤΙ  ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

 

Γιατί σπουδές στη Βουλγαρία, με τους καλύτερους. Οι περισσότεροι Έλληνες υποψήφιοι φοιτητές επέλεξαν τους LEADERS για τις σπουδές στη Bουλγαρία, γιατί όχι και εσείς;

 Αυτή τη στιγμή, αρκετές δεκάδες χιλιάδες Ελληνες και Ελληνίδες ζούν και σπουδάζουν στη Bουλγαρία, είτε για προπτυχιακό, είτε σε μεταπτυχιακό, είτε σε διδακτορικό επίπεδο. Τι κερδίζει ωστόσο  κανείς απο αυτή την εμπειρία;

Ας δούμε λοιπόν την ευρύτερη έννοια του σπουδάζω στη Βουλγαρία.

  Καταρχάς θα γνωρίσετε μια νέα χώρα. Θα γνωρίσετε τον πολιτισμό της, τον τρόπο ζωής της, τα πλεονεκτήματα της. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε σημαντικές εμπειρίες και γνώσεις. Θα έρθετε σε επαφή με πολλές διαφορετικές κουλτούρες και τρόπους σκέψεις, καθώς στα διεθνή προγράμματα σπουδών, είναι πολύ συνηθισμένο να συνυπάρχετε σε μια τάξη με φοιτητές από διαφορετικές χώρες, αλλά και ηπείρους.

 

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ Ή ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ;

Τα πανεπιστήμια της Bουλγαρίας συνηθίζουν να δίνουν υποτροφίες στους αριστούχους φοιτητές.Υπάρχουν, ωστόσο πολλοί οργανισμοί στους οποίους μπορείτε να απευθυνθείτε για να ενημερωθείτε για την δυνατότητα χορήγησης οικονομικής υποστήριξης. Οι υποτροφίες αυτές απονέμονται σε φοιτητές ανώτερων ετών και πτυχιακούς φοιτητές.

 

ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ.

Σήμερα τα Πανεπιστήμια της Bουλγαρίας παρέχουν πολλά αγγλόφωνα προγράμματα σπουδών σε διάφορους τομείς και ειδικότητες τα οποία έχουν μέσο όρο διδάκτρων 400 ευρώ - 8000 ευρώ το χρόνο.Το χαμηλό κόστος, αλλά και το γεγονός ότι τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι υψηλού επιπέδου, καταλαμβάνοντας υψηλές θέσεις στις ευρωπαικές λίστες αξιολόγησης, έχουν φέρει στα έδρανα πολλούς φοιτητές απο όλο τον κόσμο.

Το υψηλό επίπεδο σπουδών στη Bουλγαρία σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος διδάκτρων προσελκύουν τους Ελληνες και ξένους φοιτητές, που έχουν τριπλασιαστεί από το 2006, κάνοντας την Ελληνική ¨παροικία τη δεύτερη μεγαλύτερη φοιτητική κοινότητα  της χώρας. Σπουδάστε στη βουλγαρία στα επαγγέλματα με παρόν και μέλλον όπως, της Ιατρικής, φαρμακευτικής, οδοντιατρικής, Πολυτεχνείο, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών και άλλων.

 

LEADERS: Η Επιλογή των Επιτυχημένων. ΤΗΛ 6971 97 97 29  και 00359 899 097 057

Υποστηρίζουμε τον Έλληνα σπουδαστή χρόνια τώρα, στην πράξη και όχι στα λόγια.

 

 Σπουδές στη Βουλγαρία δεν σημαίνουν μόνο οι πρακτικές και οι θεωρητικές γνώσεις των βιβλίων. Μεγάλη σημασία έχει και το δίκτυο γνωριμιών που αποκτά κανείς. Ο φοιτητής που σπουδάζει στη Βουλγαρία, αυτομάτως θεωρείτε υποψήφιος και να  εργαστεί στο εξωτερικό, όπου η εργασιακή κινητικότητα είναι κατα  πολύ περισσότερο αυξημένη απο την Ελλάδα. Αρα οι ευκαιρίες για επαγγελματική αποκατάσταση και εξέλιξη είναι περισσότερες και καλύτερες. Μεγάλη σημασία έχει και το δίκτυο γνωριμιών που αποκτά κανείς. Στο εξωτερικό έχετε πολύ μεγαλύτερη  πιθανότητα  να διευρύνετε το δίκτυό σας και όσον αφορά, και στις ευκαιρίες.

Επιπρόσθετα, μήν ξεχνάτε ότι θα τελειοποιήσετε και τη γνώση της γλώσσας της χώρας στην οποία θα διαμένετε, καθώς η καθημερινή χρήση, αλλά και η εξοικίωση με τη διεθνή ορολογία του κλάδου σας, σας οδηγούν στο πιο πρακτικό επίπεδο και υψηλό επίπεδο γλωσσομαθειας.

Οι συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και ξένων φοιτητών που ζούν και σπουδάζουν στη Βουλγαρία, αναφέρουν ότι αυτή η περίοδος της φοιτητικής ζωής αποτελεί μια εμπειρία ζωής.

Τα Κρατικά Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας διαθέτουν παγκόσμιο κύρος. Πολλές ριζοσπαστικές εφευρέσεις προέρχονται από την Βουλγαρία.
  Η επιστήμη και η έρευνα έχουν στη Βουλγαρία μια μακρά παράδοση. Στη Βουλγαρία θα βρείτε άριστες συνθήκες για επιτυχείς σπουδές. Τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα διαθέτουν άριστη και σύγχρονη υλικοτεχνική υποδομή. Όλα αυτά συμβάλουν ώστε, οι σπουδαστές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, επαγγελματισμό, διεθνή εμπειρία και γνωριμίες διεθνούς επιπέδου.
  Στα μαθήματα οι φοιτητές δεν υπερβαίνουν τους 8, με σκοπό την ποιο σωστή και ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων και το βασικότερο την αμεσότητα επικοινωνίας των καθηγητών με τους μαθητές.

ΠΟΣΟ ΑΠΕΧΕΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

  Η πρωτεύουσα Σόφια απέχει οδικός από τη Θεσσαλονίκη μόλις 4 ώρες και 10 ώρες από την Αθήνα.
  Αεροπορικώς από την Αθήνα σε μόλις 50 λεπτά βρίσκεσαι στο διεθνές αεροδρόμιο της Σόφια και σε 10 μόλις λεπτά στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκονται σχεδόν όλες οι πανεπιστημιακές σχολές.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ;

  Το κόστος των διδάκτρων καθώς και το κόστος ζωής είναι πολύ χαμηλό και το γεγονός ότι πολλοί Έλληνες σπουδάζουν μας υποχρεώνει να βάλουμε τη Βουλγαρία στην κορυφή των προτιμήσεών μας. Ενδεικτικά για την ενοικίαση ενός διαμερίσματος θα χρειαστείτε από 350 έως και 400 ευρώ.


 Τα είδη διατροφής στη Βουλγαρία είναι στη μισή τιμή από την Ελλάδα. Ο καφές κοστίζει από 30 cents μέχρι και 1 ευρώ.
  Στη Βουλγαρία υπάρχουν τα πάντα. Σε κάθε γωνιά της Σόφιας και των άλλων μεγάλων πόλεων υπάρχουν μεγάλες τράπεζες όπως η ΠΕΙΡΑΙΩΣ, , EUROBANK - POSTABANK, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΘΝΙΚΗ -OBB.
  Μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας ΓΕΡΜΑΝΟΣ, COSMOTE (GLOBAL-TELENOR τοπική), κάνουν τη φοιτητική ζωή ευχάριστη και χωρίς άγχος.
  Στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σόφιας υπάρχουν αυτή τη στιγμή 8 μεγάλα πολυκαταστήματα (MALL) και ανεγείρονται άλλα 3 (MALL).

 

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες υποψήφιοι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Θα σας αναφέρουμε ενδεικτικά ότι στις προτιμήσεις των υποψηφίων το 2013 η Ιατρική σχολή των Αθηνών είχε 1863 προτιμήσεις για 160 θέσεις. Αντίστοιχα στην Ιατρική Θεσσαλονίκης για 1139 αριστούχους υπήρχαν 180 θέσεις. Το ίδιο συνέβει και στις Ιατρικές σχολές  Κρήτης, Θεσσαλίας και Ιωαννίνων καθώς επίσης και στις οδοντιατρικές και κτηνιατρικές σχολές. Παρατηρείτε λοιπόν ότι ενώ οι υποψήφιοι ήταν περίπου 20.000, εισάγεται το λιγότερο από το 5% των υποψηφίων. Φαίνεται ότι η Ιατρική και η Οδοντιατρική αποτελούν ένα ¨άπιαστο όνειρο¨ για πολλούς υποψηφίους, όχι μόνο λόγω των υψηλών βάσεων, αλλά πολύ περισσότερο λόγω των περιορισμένων θέσεων που προβλέπονται, αλλά και του ανταγωνισμού μεταξύ των υποψηφίων. Η ασφάλεια εργασίας και το υψηλό βιοτικό επίπεδο των Ιατρών και Οδοντιάτρων κάνουν πολλούς υποψηφίους να επιλέγουν τις συγκεκριμένες ειδικότητες.

Αγαπητοί γονείς το όνειρο των παιδιών να σπουδάσουν στις Ιατρικές σχολές δεν σταματάει στις πανελλήνιες εξετάσεις, αλλά συνεχίζεται... 

Αυτήν την εναλλακτική προοπτική για Αγγλόφωνες Ιατρικές σπουδές στη βουλγαρία σας προσφέρουμε εμείς οι LEADERS.

Αγαπητοί γονείς αναλαμβάνουμε να συμβουλεύσουμε και να προσανατολίσουμε τους υποψήφιους Ελληνες και ξένους σπουδαστές σχετικά με τις Ειδικότητες της Ιατρικής, της Οδοντιατρικής, της Κτηνιατρικής, της Φαρμακευτικής στα κορυφαία κρατικά αγγλόφωνα πανεπιστήμια της βουλγαρίας με τα οποία συνεργαζόμαστε.  

Αναλαμβάνουμε 100% εγγυημμένα την διεκπαιρέωση  της εγγραφής ή της μετεγγραφής των παιδιών σας  στα Αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια της βουλγαρίας.

"Δωσε πνοή στο ονειρό σου και σπούδασε στη βουλγαρία αυτό που αγαπάς".

Εμείς θα είμαστε δίπλα σου. LEADERS

www.spoudesstivoulgaria.gr

 

 

Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας