ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

LEADERS

 Μεταγραφές Ιατρικής στη Βουλγαρία Γιατί σπουδές και μεταγραφές Ιατρικής στη Βουλγαρία. Γιατί σπουδές και μεταγραφές στη Σόφια?Οι περισσότεροιΈλληνες σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς τους LEADERS την μεταγραφή/μετεγγραφή τους στις Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια Ιατρικής στη Βουλγαρία.

Aναλαμβάνουμε 100% εγγυημένα τις μεταγραφές Ελλήνων και ξένων φοιτητών από τα πανεπιστήμια της Σλοβακίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας, Ουγγαρίας, Γερμανίας στα Αγγλόφωνα τμήματα των Κρατικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας.

 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ 

Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ, doatap.gr, διότι η Βουλγαρία αποτελεί ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης.

 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗ ΣΟΦΙΑ

Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι γονείς και υποψήφιοι σπουδαστές, το πλεονέκτημα των σπουδών στη Βουλγαρία είναι κατά κύριο λόγο οικονομικοί λόγοι, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σπουδών.
Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι τα φθηνότερα στην Ευρωπαϊκή ένωση, ενώ αντίθετα βρίσκονται στη κορυφή παρεχόμενης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Τονίζουμε ότι, οι Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν Ιατρική στη Βουλγαρία χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από την πανεπιστημιακή κοινότητα του Ιατρικού Πανεπιστημίου Σόφιας.
Στην πανέμορφη πόλη της Σόφιας, του Πλέβεν, της Φιλιππούπολης, αυτή τη στιγμή φοιτούν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές.
Κατά την επισκεψή σας στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας, θα ακούσετε περισσότερο να ακούγετε η Ελληνική γλώσσα διότι, η Βουλγαρία ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος προορισμός των Ελλήνων σπουδαστών.

Αναλαμβάνουμε εγγυημένα της μετεγγραφές Ελλήνων φοιτητών νοσηλευτικής Α.Ε.Ι, ακόμα και σε προχωρημένο έτος σπουδών στα Αγγλόφωνα τμήματα Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής της Βουλγαρίας.

Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!!! ΓΙΝΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΩΡΑ.!

Αγαπητέ Έλληνες και Κύπριοι υποψήφιοι φοιτητές

 ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Οι δικοί μας φοιτητές δεν χρωστάνε μαθήματα σε κανένα έτος σπουδών.Παραδείγματα μας είναι οι ίδιοι οι Ελληνες φοιτητές μας με τηλέφωνα και με ονόματα που όταν χρειάστηκαν τη βοήθειά μας, εμείς είμασταν εκεί, δίπλα τους, κοντά τους, στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ LEADERS μετράνε μόνο οι πράξεις και όχι μόνο τα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις που κάποιοι ¨ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ¨διαφημίζουν, “Πουλώντας”΄δηθεν” ακαδημαική υποστήριξη στους Ελληνες φοιτητές για όλα τα χρόνια των σπουδών, δίχως να εδρεύουν ΠΟΤΕ στη Βουλγαρία.

Αποδείξεις για εμάς τους LEADERS είναι οι ίδιοι οι Ελληνες και οι Κύπριοι φοιτητές μας με ονόματα και με τηλέφωνα που υποστηρίξαμε και ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ.

Γιατί σπουδές στη Βουλγαρία και γιατί μεταγραφές στη Βουλγαρία;