ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Πανεπιστημιακές Ευρωπαικές σπουδές στη Βουλγαρία στο πανεπιστήμιο τεχνολογίας και τροφίμων, στη Φιλιππούπολη, με τους καλύτερους. spoudesstivoulgaria.gr. Ρωτήστε τους. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή. Σήμερα το πανεπιστήμιο της Φιλιππούπολης είναι ένα επιβλητικό κέντρο επιστημονικής εκπαίδευσης στη Βουλγαρία. Το ανώτατο ινστιτούτο τεχνολογίας τροφίμων συνδυάζει την πολιτισμική κληρονομιά μισού αιώνα με σύγχρονες μεθόδους και μια δυναμική προσέγγιση στη διδασκαλία και στην έρευνα. Οι φοιτητές διδάσκονται ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων σπουδών στη Βουλγαρία στο τομέα των τροφίμων, της μηχανικής, της τεχνολογίας, του τουρισμού, και της Βιοτεχνολογίας.

Σπουδες στη Βουλγαρια τεχνολογια τροφιμωνΣΠΟΥΔΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

  • Οικονομία της Βιομηχανίας Τροφίμων
  • Βιοτεχνολογία
  • Τεχνολογία κρέατος και γάλακτος
  • Χημεία και Μικροβιολογία Τροφίμων
  • Ψύξη και Κλιματισμός
  • Θερμική Μηχανικών
  • Ξενοδοχεία και Εστιατόρια
ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.
ΔΙΔΑΚΤΡΑ: 400 ευρώ το χρόνο.
ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ :
1. Ανόργανης χημείας και φυσικής.
2. Αναλυτικής χημείας, Οργανικής χημείας, Μικροβιολογίας.
3. Βιοχημείας και Μοριακής Βιολογίας.
4. Τεχνολογίας του κρασιού και της μπύρας.
5. Τεχνολογία σιτηρών, ζωοτροφών, προιόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
6. Τεχνολογία γάλακτος και γαλακτοκομικών προιόντων.
7. Τεχνολογία κρεάτων και ψαριών.
8. Τεχνολογία καπνού, ζάχαρης, φυτικά και αιθέρια έλαια.
9. Βιοτεχνολογία.
Το Πανεπιστήμιο διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην εκπαίδευση ειδικότητας ¨Τεχνολογίας των προιόντων ζύμωσης¨ για πρόγραμμα Μεταπτυχιακό- Μάστερ στη Βουλγαρία. Οι μεταπτυχιακές και η διδακτορικές σπουδές στη Βουλγαρία πραγματοποιούνται και στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.

ΚΟΣΤΟΣ ΖΩΗΣ

Το χαμηλότερο σε όλη την Ευρωπαϊκή ένωση. Εδεικτικά ένας φοιτητής θα χρειαστεί 400 – 600 ευρώ μηνιαίως συμπεριλαμβανομένων και των εξόδων ενοικίου.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δέν υπάρχουν εισαγωγικές κατατακτήριες εξετάσεις στα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και η εισαγωγή γίνετε με το απολυτήριο Λυκείου. Στα Αγγλόφωνα τμήματα μεταπτυχιακών και διδακτορικών, όπου υπάρχουν, γίνεται ένα τυπικό τέστ γλωσσομάθειας. Εμείς εγγυώμαστε την εισαγωγή σας σε οποια σχολή εσείς επιθυμείτε.

100% επιτυχία για τους σπουδαστές μας

Επειδή ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών ειναι εξαιρετικά περιορισμένος στης σχολές αυτές και καθορίζεται απο το υπουργείο παιδείας της βουλγαρίας ειναι σκόπιμο να κάνετε εγκαίρως κράτηση στα τηλ που βλέπετε 6971979729 και 00359 899097057

 

ΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

  1. Εγγραφή σε Πανεπιστήμια αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ)
  2. Προετοιμασία του φακέλου αίτησης προς το Πανεπιστήμιο
  3. Μετάφραση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα
  4. Επικύρωση όλων των εγγράφων στη Βουλγαρική γλώσσα
  5. Επικύρωση των εγγράφων στο Υπουργείο Παιδείας της Βουλγαρίας
  6. Άμεση επαφή του υποψήφιου με τον αρμόδιο καθηγητή του Πανεπιστημίου
  7. Εγγραφή στο Πανεπιστήμιο
  8. Δημιουργία προσωπικού πλάνου επίσκεψης του υποψηφίου στο Πανεπιστήμιο, ανάλογα με τις υποχρεώσεις του
  9. Επιστημονική υποστήριξη κατά την εκπόνηση της διατριβής
  10. Εύρεση στέγης / κατοικίας
  11. Ξενάγηση στον χώρο φοίτησης και γνωριμία με την πόλη
  12. Προσωπική βοήθεια προς τον φοιτητή καθ ‘όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αγαπητοί γονείς, αγαπητοί Ελληνες και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.
Είμαστε η μόνοι που έχουμε έδρα και δωδεκάμηνη συνεχή παρουσία στην πόλη της Σόφιας. Διαθέτουμε γραφεία συνδέσμων σε όλες της μεγάλες πόλεις της Βουλγαρίας όπως, στην Φιλιππούπολη, στο Πλέβεν, στη Βάρνα, στο Μπλαγκόεβγκραντ, και στη Στάρα Ζαγόρα.
Επίσης διαθέτουμε γραφείο συνδέσμου και ενημέρωσης στην Θεσσαλονίκη.

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να συμπαρασταθούμε άμεσα στον σπουδαστή όταν μας χρειαστεί, γιατί έχουμε έδρα και συνεχή παρουσία στην Βουλγαρία. Σε αντίθεση με κάποια φροντιστήρια, που εδρεύουν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας τα οποία δεν μπορούν να βοηθήσουν άμεσα τον φοιτητή διότι, απλά απέχουν εώς και 1000 χιλ από την Βουλγαρία.
Αγαπητοί γονείς είμαστε οι μόνοι που διαθέτουμε νομικό τμήμα και οι μόνοι που παρέχουμε νομική προστασία καθόλη την διάρκεια των σπουδών του παιδιού σας.
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ: Δυσκολίες μαθημάτων που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των Σπουδών, εμείς βοηθούμε τον φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών . Αυτό είναι το σημείο υπεροχής μας . Αυτά που οι άλλοι υπόσχονται εμείς τα πραγματοποιούμε.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Από το ακαδημαϊκό έτος 2006-2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης. Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται είναι αναγνωρισμένοι σε όλα τα κράτη μέλη της ευρωπαϊκής ένωσης. Τα Αγγλόφωνα και Βουλγαρόφωνα προγράμματα είναι αναγνωρισμένα και οι πτυχιούχοι αποκτούν Επαγγελματικά δικαιώματα κατευθείαν στις κατά τόπους νομαρχίες σύμφωνα με απόφαση ΑΡ 70/28-11-08 του ΔΟΑΤΑΠ.