100% ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!!

 ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ.

  ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ. 

LEADERS EDUCATION

 

meteggrafesΜεταγραφές στη βουλγαρία. Σπουδές στη βουλγαρία. Μετεγγραφές στη βουλγαρία.Οι περισσότεροι Ελληνες σπουδαστές εμπιστεύτηκαν σε εμάς την μεταγραφή/μετεγγραφή τους για τις αγγλόφωνες σπουδές στη βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς;

Aναλαμβάνουμε 100% εγγυημένα τις μετεγγραφές Ελλήνων και ξένων φοιτητών από τα πανεπιστήμια της Σλοβακίας, Τσεχίας, Ρουμανίας, Αγγλίας, Ιταλίας, Ουγγαρίας, Γερμανίας στα Αγγλόφωνα τμήματα των Κρατικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας.


Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι αναγνωρισμένα από το ΔΟΑΤΑΠ, doatap.gr, διότι η Βουλγαρία αποτελεί ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής ένωσης.


  Αγαπητοί γονείς και υποψήφιοι σπουδαστές, το πλεονέκτημα των σπουδών στη Βουλγαρία είναι κατά κύριο λόγο οικονομικοί λόγοι, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα σπουδών.
Τα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας είναι τα φθηνότερα στην Ευρωπαϊκή ένωση, ενώ αντίθετα βρίσκονται στη κορυφή παρεχόμενης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.


  Τονίζουμε ότι, οι Έλληνες φοιτητές χαίρουν ιδιαίτερης μεταχείρισης από την πανεπιστημιακή κοινότητα.
Στην πανέμορφη πόλη της Σόφιας, του  Πλέβεν, της Φιλιππούπολης, αυτή τη στιγμή φοιτούν χιλιάδες Έλληνες φοιτητές.
  Κατά την επικεψή σας στης ιατρικές, φαρμακευτικές, οδοντιατρικές και άλλες σχολές, θα ακούσετε περισσότεροι να ακούγετε η Ελληνική γλώσσα διότι, η Βουλγαρία ήταν, είναι και θα είναι ο πρώτος προορισμός των Ελλήνων σπουδαστών.


Αναλαμβάνουμε εγγυημένα της μετεγγραφές Ελλήνων φοιτητών νοσηλευτικής, ακόμα και σε προχωρημένο έτος σπουδών στα Αγγλόφωνα τμήματα Ιατρικής, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής της Βουλγαρίας.


Κάνε το όνειρό σου πραγματικότητα!!! ΓΙΝΕ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΩΡΑ..!

 

365 μέρες κοντά στον Ελληνα φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Παραδείγματα οι ίδιοι οι φοιτητές μας που όταν χρειάστηκαν τη βοήθειά μας, εμείς είμασταν εκεί δίπλα  τους, κοντά τους στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί για εμάς μετράνε μόνο οι πράξεις και όχι μόνο τα λόγια και οι ψεύτικες υποσχέσεις που κάποιοι ¨ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ¨διαφημίζουν, πουλώντας ακαδημαική υποστήριξη στους Ελληνες φοιτητές για όλα τα χρόνια των σπουδών, δίχως να εδρεύουν στη βουλγαρία. Αποδείξεις οι ίδιοι οι Ελληνες φοιτητές μας με ονόματα και με τηλέφωνα που υποστηρίξαμε και ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ.

 

Γιατί σπουδές στη βουλγαρία και γιατί μεταγγραφές στη βουλγαρία;

 

 

Πανεπιστήμιο Σόφιας

Πανεπιστήμιο Σόφιας Climent Ohridski

Φαρμακευτική σχολή Σόφιας

Εντεκά μολ Σόφιας