ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

STUDIES IN BULGARIA – ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠH

LEADERS

Σπουδες στη Βουλγαρία

Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές.

Σπουδές στη Βουλγαρία: Η επιλογή ενός Πανεπιστημιακού προγράμματος Αγγλόφωνων σπουδών στη Βουλγαρία είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις στη ζωή των παιδιών σας. Ευελπιστούμε, ότι οι πληροφορίες που εμπεριέχονται εδώ θα σας δώσουν μία πλήρη εικόνα για τα προγράμματα σπουδών πού προσφέρονται, την εκπαιδευτική μας φιλοσοφία και τη φοιτητική ζωή στα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας δίνουν μεγάλη σημασία όχι μόνο στις ακαδημαικές αλλά και στις ψυχαγωγικές, κοινωνικές και πολιτισμικές δραστηριότητες των Ελλήνων και ξένων φοιτητών μας, γιατί πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, πρέπει να δημιουργούν όχι μόνο καλούς επιστήμονες, αλλά και ολοκληρωμένους ανθρώπους. Τις σπουδές στη Βουλγαρία θα τις θυμάστε σε όλη σας τη ζωή. Σπούδασε Ιατρική στη Βουλγαρία, στην πιο φιλική χώρα της Ευρώπης.

“Δώσε πνοή στο Όνειρό σου και σπούδασε αυτό που αγαπάς” Εμείς θα είμαστε δίπλα σας.

 • Θέλουμε να σας τονίσουμε ότι τα 20 χρόνια εμπειρίας μας κατατάσσουν πρώτους στην εγγραφή Ελλήνων, Κυπρίων και ξένων σπουδαστών στα πανεπιστήμια της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ( Σόφια, Φιλιππούπολη – Πλόβντιβ, Πλέβεν, Βάρνα, Μπλαγκόεβγκραντ, Στάρα Ζαγόρα, Πέρνικ.
 • Είμαστε LEADERS στην εκπαίδευση, γιατί παρακολουθούμε τον σπουδαστή από την αρχή μέχρι το τέλος των σπουδών του, υποστηρίζοντας τον σε κάθε του βήμα σε αυτή τη νέα αρχή.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, και αυτό αποδεικνύεται από τον μεγάλο αριθμό Ελλήνων και ξένων σπουδαστών και αποφοίτων που σήμερα εργάζονται με επιτυχία.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί γνωρίζουμε τη Βουλγαρία όσο κανείς άλλος.
 • Είμαστε οι καλύτεροι, γιατί είμαστε οι πρώτοι με ιδιόκτητα lux στούντιο και επιπλωμένα καινούργια διαμερίσματα στα οποία ο σπουδαστής εγκαθίσταται από την πρώτη κιόλας μέρα των σπουδών του.

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία με τους LEADERS. Σπούδασε τώρα στα κορυφαία Αγγλόφωνα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και κράτησε θέση.

 

ZHTHΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ AΡXEΣ ΤΟΥ 2021 ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΩΝ LEADERS CONSULTAΝT EDUCATION SERVICES COMPANY BULGARIA – GREECE, με έδρα στο κέντρο της πρωτεύουσας Σόφιας.

365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

Σπουδές στο εξωτερικό

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΣ

Αγαπητοί γονείς, Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι / ες σπουδαστές / τριες.

Τους επόμενους μήνες θα κληθείτε να πάρετε την απόφαση για τις σπουδές των παιδιών σας – σπουδές στο εξωτερικό.Έχετε υπόψη σας ότι η απόφαση αυτή θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σταδιοδρομία των παιδιών σας. Την απόφαση για σπουδές στη Βουλγαρία. Γι αυτό πρέπει να αποφασίσετε με πολλή σκέψη και σύνεση. Σας συμβουλεύουμε τα εξής:

Μια εταιρία είναι πρωτίστως οι Άνθρωποί της. LEADERS. Είμαστε η Μοναδική εταιρία που υποστηρίζει τον Έλληνα φοιτητή 365 ημέρες το χρόνο.

Αγαπητοί γονείς, Έλληνα, Κύπριε υποψήφιε σπουδαστή, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλές επιτυχίες, να κάνεις καλές και καρποφόρες σπουδές, να πετύχεις στη ζωή, για να προσφέρεις όσο το δυνατό περισσότερα στον εαυτό σου, στους γονείς σου, στην τοπική κοινωνία και στη χώρα όπου θα εγκατασταθείς. Και για να πετύχεις στην επαγγελματική σου καριέρα το πιο βασικό εφόδιο που θα χρειασθείς θα είναι η βαθιά και σύγχρονη γνώση. Μόνο έτσι θα ωριμάσεις και θα γίνεις ένας δυνατότερος άνθρωπος έτοιμος να αντιμετωπίσεις με επιτυχία οποιεσδήποτε προκλήσεις και εκπλήξεις σου επιφυλάσσει το μέλλον. Δική μας συμβουλή και σύνθημα προς τους νέους είναι “είσαι μοναδικός, κτίσε τη ζωή που Εσύ θέλεις, βρες το επάγγελμα που σου ταιριάζει. Γιατί η Επιτυχία είναι Επιλογή και η Επιλογή είναι δική σου”.

LEADERS : “Υπεύθυνα δίπλα σας¨

Αγαπητοί Έλληνες και Κύπριοι γονείς, αν θέλετε Συστηματικότητα, Υπευθυνότητα, Σοβαρότητα και Σωστή αντιμετώπιση του παιδιού σας η Λύση Είμαστε Εμείς. Εγγυώμαστε με σιγουριά την επιτυχία των παιδιών σας.

 • ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ την σπουδαστική σου καριέρα γεμάτη δυνατότητες, συμετέχοντας σε μια ομάδα με τους καλύτερους επαγγελματίες. Θα φθάσεις όσο ψηλά μπορείς. Έχουμε το χάρισμα της οργάνωσης και το αίσθημα της υπευθυνότητας.
 • Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της ενημέρωσης, για την εύρεση κατοικίας στη Βουλγαρία θα είμαστε δίπλα σας. Η εμπειρία μας και οι γνωριμίες μας στη Βουλγαρία εγγυώνται την ανώτερη εκπαίδευση των παιδιών σας.
 • ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ το μέλλον των σπουδών των παιδιών σας στα έμπειρα χέρια μας. Είμαστε επαγγελματίες και αυτό το δηλώνουν εκατοντάδες Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι φοιτητές που τώρα σπουδάζουν μεγάλη επιτυχία.
Αγαπητοί γονείς, Αγαπητοί Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι υποψήφιοι σπουδαστές
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
ΕΜΕΙΣ ΟΙ LEADERS ενεργούμε προς το συμφέρον των Ελλήνων, των Κυπρίων και ξένων φοιτητών μας και παρέχουμε προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες μας σε αυτούς, επειδή νοιαζόμαστε.
ΠΡΟΣΟΧΗ Δυσκολίες μαθημάτων που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια σπουδών στη Βουλγαρία, εμείς βοηθούμε το φοιτητή να τις ξεπεράσει. Οι σπουδαστές που έχουν συνεργαστεί μαζί μας δεν χρωστάνε κανένα μάθημα σε κανένα έτος σπουδών.
Επικοινωνώντας μαζί μας, θα πάρετε κάτι περισσότερο από μια άκρως επαγγελματική υπηρεσία παροχής συμβουλών για την διεκπεραίωση εγγραφής ή μετεγγραφής στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Γιατί πιστεύουμε στην αξία της ανάπτυξης μακροπρόθεσμων σχέσεων. Προσφέρουμε non-stop νομικές υπηρεσίες, γιατί έχουμε τη γνώση των νομικών κανονισμών, κανόνων και διοικητικών διαδικασιών, που σχετίζονται με την εισδοχή Ελλήνων και ξένων φοιτητών στα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας καθώς επίσης για τις επικυρώσεις εγγράφων, που εκδίδονται από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.
 • Η πόλη της Σόφιας είναι κοντά στην Ελλάδα. Απέχει μόλις 3,5 ώρες από τη Θεσσαλονίκη.
 • Ο σπουδαστής μπορεί να έρχεται στο σπίτι του στην Ελλάδα και αυθημερόν, εάν το θέλει.
 • Οι περισσότερες τράπεζες στη Βουλγαρία είναι ελληνικών συμφερόντων, όπως η EUROBANK (POSTBANK), ΕΜΠΟΡΙΚΗ, Η ΕΘΝΙΚΗ.
 • Επίσης, υπάρχει η COSMOTE (Βουλγαρική TELENOR ) και βεβαίως η μεγαλύτερη αλυσίδα κινητής τηλεφωνίας των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ.
 • Oλα αυτά κάνουν τους γονείς των παιδιών να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.
 • Τα αγγλόφωνα κρατικά πανεπιστήμια της Βουλγαρίας έχουν διεθνή αναγνώριση και υψηλό επίπεδο σπουδών, με άριστη υλικοτεχνική υποδομή, βιβλιοθήκες, εργαστήρια, και εργαστήρια πληροφορικής. Το αγγλόφωνο εκπαιδευτικό σύστημα ενθαρρύνει τη μάθηση και τις πρακτικές εφαρμογές της. Σπούδασε στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια στην Ευρωπαική Βουλγαρία, στην πιό φιλική χώρα της Ευρώπης.Τις σπουδές στη Βουλγαρία θα τις θυμόσαστε σε όλη σας τη ζωή.


 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ  ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

ΑΓΓΛΟΦΩΝΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ- ΑΠΟΨΕΙΣ – ΓΝΩΜΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΓΟΝΕΩΝ

Απόψεις - Σπουδές στη Βουλγαρία

Γιατί Αγγλόφωνες σπουδές; Γιατί σπουδές Φαρμακευτικής στη Βουλγαρία με τους καλύτερους; Οι περισσότεροι Έλληνες, Κύπριοι και ξένοι σπουδαστές εμπιστεύτηκαν εμάς για τις σπουδές τους στη Βουλγαρία, γιατί όχι και εσείς; spoudesstivoulgaria.com. Ρωτήστε τους.

Σημαντική Μαρτυρία διαβάστε την ! Με συμβούλευσαν, με καθοδήγησαν να εισαχθώ στη Αγγλόφωνο τμήμα της ιατρικής. Συνάντησα κάποιες δυσκολίες με τα μαθήματα λόγο του ότι, δε γνώριζα πολύ καλά την Αγγλική γλώσσα. Με βοήθησαν, με στήριξαν στα δύσκολα. Με χαρά και συγκίνηση σας λέω αυτό, ότι δεν χρωστάω κανένα μάθημα. Με ένα τηλεφώνημα με βοήθησαν άμεσα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο τρίτο έτος της ιατρικής και δε χρωστάω κανένα μάθημα. LEADERS σάς ευχαριστώ εγώ και οι γονείς μου.Εσείς σταθήκατε δίπλα μου στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια .Σας προτείνω ανεπιφύλακτα γιατί είστε η Καλύτερη Εταιρία που υποστηρίζει τους Έλληνες φοιτητές σε όλες τις πόλεις της Βουλγαρίας στην πράξη εδώ και χρόνια. Εμπιστευτείτε τους LEADERS και κάνετε πραγματικότητα το όνειρο των παιδιών σας να σπουδάσουν στα Αγγλόφωνα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα τη βοήθειά τους, όποτε και αν την χρειαστείτε.

Σας συμβουλεύω τα εξής από την προσωπική μου εμπειρία. Σπουδές στη Βουλγαρία Μόνο με τους LEADERS EDUCATION.

LEADERS CONSULTANT EDUCATION SERVICES COMPANY BOULGARIA-GREECE.

TΗΛ: 6971 97 97 29 – 00359 899 097 057.

τον Κύπριο φοιτητή στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Αγγελική από Θεσσαλονίκη

Σημαντική μαρτυρία διαβάστε την! Οι θέσεις για προπτυχιακές Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία,στην οδοντιατρική της Σόφιας ήταν περιορισμένες των Αύγουστο 2011. Παρά το γεγονός αυτό η LEADERS EDUCATION, μπόρεσαν να εξασφαλίσουν μια θέση για εμένα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος εκεί και σκοπεύω να συνεχίσω για ειδικότητα, αφού πάρω το πτυχίο μου. Θέλω να τονίσω τη σπουδαία υλικοτεχνική υποδομή της οδοντιατρικής σχολής και την άριστη επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και σπουδαστών. ΟΙ LEADERS CONSULTANS EDUCATION SERVICES COMPANY BOULGARIA-GREECE μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν οι γονείς μου.
Από την πρώτη μέρα της εγγραφής μου με βοήθησαν στην εύρεση κατοικίας κοντά στη σχολή μου. Ζω σε ένα σπίτι 80 μέτρων, καινούριο και εξοπλισμένο με όλες της ηλεκτρικές συσκευές, γρήγορο internet, φανταστική θέα και όλα αυτά με 400 ευρώ.

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία

LEADERS σας ευχαριστώ, γιατί σταθήκατε δίπλα μου σαν δεύτεροι γονείς . Ενδεικτικά μπορώ να σας αναφέρω ότι έχουν στηρίξει όλους τους Έλληνες οι οποίοι χρειάστηκαν κάποια βοήθεια στα μαθήματα. Το επίπεδο των δημοσίων σχέσεων που διαθέτουν είναι το υψηλότερο. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Μάνθος από Κρήτη.

 

Το όνειρό μου ήταν να σπουδάσω Αγγλόφωνη Φαρμακευτική στη Βουλγαρία για να μπορέσω να αναλάβω το φαρμακείο του πατέρα μου. Απευθύνθηκα σε αρκετούς. Πήρα την πρωτοβουλία και επισκέφτηκα τoυς LEADERS www.spoudesstivoulgaria.gr στην Θεσσαλονίκη και στην πόλη της Σόφιας. Από την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη τη δική μου και των γονιών μου, γιατί γνωρίζουν τη Βουλγαρία όσο κανείς άλλος. Η χαμηλή βαθμολογία στο απολυτήριο σε Χημεία και Βιολογία δεν αποτέλεσε εμπόδιο στην εγγραφή μου στη Φαρμακευτική Σχολή της Σόφιας. Οι www.spoudesstivoulgaria.com ήταν εκεί, πάντα δίπλα μου, συμπαραστάτες σε όλα τα φοιτητικά χρόνια μέχρι και τώρα, στο 5 έτος της Φαρμακευτικής.

Μέσα από τη σελίδα αυτή θέλω να τους εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, εγώ και οι γονείς μου, για την πολύτιμη βοήθειά τους σε όλα αυτά τα χρόνια των σπουδών μου. Μην χάνετε το χρόνο σας. Μόνο ΟΙ LEADERS CONSULTANT EDUCATION SERVICES μπορούν να βοηθήσουν ένα φοιτητή στην πράξη. Τους προτείνω ανεπιφύλακτα. Τηλ: 0030 6971979729 και 00359 899 097 057

Νίκος από Αθήνα.

 

Κατάγομαι από την Κρήτη. Είμαι μητέρα. Έχω αφιερώσει τη ζωή μου για την εκπαίδευση των 3 παιδιών μου. Ο σύζυγός μου και εγώ σχεδιάζουμε να προσφέρουμε στα τρία παιδιά μας ανώτερη εκπαίδευση. Οι LEADERS, www.spoudesstivoulgaria.com εξασφάλισαν την είσοδο των 2 παιδιών μας στην Aγγλόφωνο Πανεπιστήμιο Ιατρικής Σόφιας. Το περιβάλλον είναι τόσο φιλικό και οι εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου είναι τόσο μοντέρνες και εξελιγμένες. Δεν σας κρύβω ότι και το άλλο μου παιδί θα το στείλω να σπουδάσει Aγγλόφωνη Ιατρική στη Βουλγαρία, αναθέτoντας την εγγραφή του πάλι στους www.spoudesstivoulgaria.gr. Σαν μητέρα σας αναφέρω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν φοιτητή, όταν αντιμετωπίζει κάποια δυσκολία με τα μαθήματα, να έχει κάποια βοήθεια. Την βοήθεια αυτή την έδωσαν στα 2 παιδιά μου οι LEADERS, με έδρα στην πρωτεύουσα Σόφια. Τους ευχαριστώ δημόσια, γι αυτό και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο τους. Τηλ: 6971979729 και 00359 899 097 057

Μαρία από Ηράκλειο.

Μαρτυρία διαβάστε την.Για κακή μου τύχη βρέθηκα στην Τσεχία για σπουδές Ιατρικής. Από τους πρώτους κιόλας μήνες κατάλαβα ότι έκανα λάθος επιλογή, που δεν επέλεξα να σπουδάσω Ιατρική στη Βουλγαρία από την αρχή. Αποφάσισα να φύγω στις αρχές του Β¨ εξαμήνου. Απευθύνθηκα στο www.spoudesstivoulgaria.gr. Σας ομολογώ ότι στάθηκα τυχερή. Η αντιμετώπιση που είχα από τους συγκεκριμένους ανθρώπους ήταν άψογη. Σε χρόνο μηδέν μεταγράφηκα στο Αγγλόφωνο τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Φιλιππούπολης. Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Ανώτερη εκπαίδευση, φιλελληνικά αισθήματα, ποιοτικός τρόπος ζωής, φθηνή ζωή. Και όλα αυτά τα οφείλω στους LEADERS EDUCATION. Στάθηκαν από την πρώτη κόλας μέρα κοντά σε εμένα και στους γονείς μου.Τους ευχαριστώ θερμά. Τηλ: 6971979729 και 00359 899 097 057

Δέσποινα από Κοζάνη

Δυστυχώς μετά από ένα αργό κακό πέρασμα από Πανεπιστήμια της Ουγγαρίας και της Σλοβακίας ευτυχώς για καλή μου τύχη βρέθηκαν στο δρόμο μου οι LEADERS EDUCATION.Κυριολεκτικά μου άνοιξαν τα μάτια να κάνω μετεγγραφή στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας, για να μπορέσω να πάρω σίγουρα πτυχίο.Ευτυχώς όλα κύλησαν καλά.Όλα πήγαν τέλεια.! Οι LEADERS με βοήθησαν να μεταγραφώ και επιπλέον μου αναγνώρισαν όλα τα μαθήματα των προηγουμένων ετών. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου, σε κάθε μου βήμα, σε αυτήν τη νέα αρχή.LEADERS σας ευχαριστώ δημόσια εγώ και οι γονείς μου. Τηλ 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057.

Δ. Στεφανία. Κύπρος.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ.Tην ακαδημαική χρονιά του 2017, στα Πανεπιστήμια Ιατρικής της Βουλγαρίας υπήρξαν και εισαγωγικές εξετάσεις στα Αγγλικά στη Βιολογία και τη Χημεία.Οι μόνη εταιρία που είχε 100% επιτυχόντες και στις δυο ημερομηνίες των εξεταστικών στις 26 Αυγούστου και στις 9 Σεπτεμβρίου ήταν οι LEADERS EDUCATION.Τα πολυάριθμα group των LEADERS, απαρτισμένα μόνο από Ελληνες και Κύπριους φοιτητές το αποδεικνύει περίτρανα στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.Τα τηλέφωνα των επιτυχόντων Ελλήνων φοιτητών στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας είναι ζωντανή απόδειξη της σοβαρής δουλειάς που κάνουν οι LEADERS. Ομολογώ ότι είναι οι Μόνοι που εδρεύουν στην πρωτεύουσα Σόφια 365 μέρες το χρόνο, και οι Μόνοι, που μπορούν να εγγυηθούν 100% την εισαγωγή του κάθε Έλληνα φοιτητή σε όλα τα Πανεπιστήμια της Βουλγαρίας. Η μακρά επιχειρηματική τους παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα και όχι μόνο, των Ιατρικών Πανεπιστημίων της Βουλγαρίας, εγγυάται σε κάθε Έλληνα γονιό και στο παιδί του,ότι η στήριξη που θα έχουν από τους LEADERS θα είναι 100% εγγυημένη.Εγώ τους εμπιστεύτηκα τα δύο παιδιά μου, και μου απέδειξαν στην πράξη τον υψηλό επαγγελματισμός που τους διακρίνει σε όλα τα στάδια του. Ήταν κοντά στα παιδιά μου, από την αρχή μέχρι το τέλος. Οι βαθμολογίες των παιδιών μου ήταν ΑΡΙΣΤΑ 6 και στα τρία μαθήματα. Τα νούμερα το δείχνουν. Σαν γονιός και σαν γιατρός σας προτείνω τους LEADERS. Εμπιστευτείτε τους,για να έχετε σίγουρη επιτυχία. Ο έγκυρος προγραμματισμός τους και η επαγγελματική τους ευσυνειδησία τους φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σας ευχαριστώ δημόσια,γιατί κάνατε πράξη το δικό μου όνειρο και το όνειρο των παιδιών μου πραγματικότητα,να εισαχθούν στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας και να σπουδάσουν ιατρική στη Βουλγαρία. τηλ 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057

Ν.Νικολόπουλος.Καρδιοχειρούργος.

 

Στη διάρκεια των σπουδών του παιδιού μου στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο Σόφιας, το παιδί μου βρέθηκε αντιμέτωπο με δύο μαθήματα που δεν μπορούσε να περάσει.Σαν γονιός στεναχωρήθηκα.Προσωπικά απευθύνθηκα στους LEADERS, γιατί ακούσαμε από τους περισσότερους Έλληνες, Κύπριους φοιτητές ότι είναι οι καλύτεροι. Σας ομολογώ ότι μου συμπεριφέρθηκαν άψογα. Βοήθησαν ΆΜΕΣΑ το παιδί μου να περάσει τα μαθήματα που δυσκολευόταν.Μου υποσχέθηκαν ότι, εάν τους χρειαστώ ξανά, θα είναι δίπλα μου. Δημόσια ευχαριστώ τους LEADERS γιατί συμπαραστάθηκαν στο παιδί μου και τους προτείνω ανεπιφύλακτα στον κάθε Έλληνα γονιό, που θα θελήσει το παιδί του να σπουδάσει Ιατρική στη Βουλγαρία, ή σε οποιοδήποτε Πανεπιστήμιο στη Βουλγαρία. Τηλ : 6971 97 97 29 και 00359 899 097 057.

Ευ. Νικόλαος Ενδοκρινολόγος

Η Γνώμη σας είναι Πολύτιμη και Σημαντική για Εμάς

LEADERS

 

Αγγλόφωνες Σπουδές στη Bουλγαρία.

Αποφοίτηση στο Ιατρικό Πανεπιστήμιο της Σόφιας.

Η μέρα της αποφοίτησης είναι η σημαντικότερη για τον κάθε Έλληνα φοιτητή και τους γονείς του. Το πτυχίο είναι ανταμοιβή των κόπων του για τα 6 χρόνια φοίτησης.Από τη μια πλευρά, η ηθική ικανοποίηση του Έλληνα φοιτητή για τους κόπους του, και από την άλλη πλευρά το χαμόγελο των γονιών του για το δώρο που πρόσφεραν στο παιδί τους.

LEADERS

365 μέρες κοντά στον Έλληνα φοιτητή, στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια.

 

 

 

ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΟΑΤΑΠ (ΠΡΩΗΝ ΔΙΚΑΤΣΑ).

Αποφοίτηση σπουδές στη Βουλγαρία

Το κόστος διαβίωσης στη Βουλγαρία είναι χαμηλότερο σε σχέση με το αντίστοιχο στην Ελλάδα. Έτσι, μια Ελληνική οικογένεια θα χρειαστεί λιγότερα χρήματα να σπουδάσει το παιδί της στη Βουλγαρία από ότι θα χρειαστεί για να το σπουδάσει σε μια πόλη της Ελλάδας.
Αξίζει να σας υπενθυμίσουμε ότι από το ακαδημαικό έτος 2006 – 2007 η Βουλγαρία αποτελεί πλήρες μέλος της Ευρωπαικής Ένωσης (Ε.Ε.), με αποτέλεσμα τα Πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας να είναι αναγνωρισμένα σε όλη την Ε.Ε., σύμφωνα με τους κοινοτικούς όρους που υπάρχουν ανάμεσα στα κράτη – μέλη.

Αυτόματη η Αναγνώριση Πτυχίου και των Επαγγελματικών Δικαιωμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη. Κατάταξη πτυχιούχων στο 2ο ή 3ο έτος σπουδών. Αγγλόφωνα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά στη Βουλγαρία εξ αποστάσεως.

Αγγλόφωνες σπουδές στη Βουλγαρία σε όλες τις ειδικότητες.

Κάνε την προεγγραφή σου τώρα και κράτησε θέση αρχές του 2021 και μην περιμένεις τον Σεπτέμβριο.

LEADERS 100 % ΕΠΙΤΥΧΙΑ

climent ohridski university

Άποψη του Πανεπιστημίου της Σόφιας